Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Обговорення: презентація

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312

презентація

Привіт всім, мене звати сальваторе, я працюю в майстерні, від 4 років і починають працювати навіть з електронікою авто я тащуся дуже. Друг подарував мені маленький ручний (ecm 2001)..від новачка галузі, я хотів запитати, що ви мені порадите для того, щоб почати борошном з цим світом.. на даний момент спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    Здрастуйте, за Винятком, гарне продовження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    c і хто-то, що я десь разяснение??please

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ECM titanium і galletto v54, і ви прикріплені, є ручні, а потім на цьому чудовому форумі є все, що вам потрібно.........
    Починається з азів, і ви побачите, поступово почне розуміти його роботу.я пропоную тобі наслідувати n курсу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    спасибі frenk85, де я можу дістати це обладнання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    ECM titanium і galletto v54, і ви прикріплені, є ручні, а потім на цьому чудовому форумі є все, що вам потрібно.........
    Починається з азів, і ви побачите, поступово почне розуміти його роботу.я пропоную тобі наслідувати n курсу.
    що курс я повинен слідувати? ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    звичайно, щоб використовувати програми такого типу і зрозуміти роботу електроніки застосовується до двигунів
    ви можете звернутися до адміністраторів, я думаю.якщо ви хочете "грати" просто поверхневе знання, що ви можете знайти в мережі або на форумі,якщо замість цього має стати "робота" все змінюється.це мій відгук,це очевидно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    тоді frenk85 я щиро хотів би почати, щоб кинутися в цьому світі..для читання в мережі я читав багато речей, про які ви можете зробити управління двигуна те, що я не зрозумів і де взяти ці функції (наприклад, системи egr) на карті. в ****llo механіка, а мені потрібен електронний.зіставлення, яке приходить до мене в майстерню, багато не говорить . тепер моє питання, де я можу знайти щось, що він каже мені, що для того, щоб працювати на цю функцію, ви повинні піти в цю частину карти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    чесно я теж!ви не раптова зареєстрований!....
    коли ви відкриваєте карту, яка в 2d-3d-гекса-або в табличному вигляді, ви відкриєте для себе світ зробив розрахунки,цифри і криві,якщо ви не знаєте, куди ставити "руки"бачу, що важко, якщо не неможливо працювати................зареєстрований він не скаже тобі ніколи, ніколи не повинні ви, до інтернету,так як мережі.
    те, що я можу тобі сказати, він починає читати якийсь eprom (свій автомобіль наприклад)з півник і т. п., відкрийте файл з ecm і подивися,потім пошту файл, і давайте подивимося, якщо ми можемо допомогти всі разом! так, щоб дати принаймні фундамент, на якому працювати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Тиждень prox беремо цей півник, що на даний момент все закрито. Функція таблиці з керівництва, які я вивчав, і дуже простий .я повторюю те, що я не знаю, як називаються функції, які, як я зрозумів, названі за номером

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •