Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Обговорення: Med17.3.1 бд або tricore

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    41

Med17.3.1 бд або tricore

Привіт всім людям!
    Як вже сказано в презентації нової галузі riprogram
    Я вірю, що вже є матеріал, і невелика база (( базовий курс alientech)) для того, щоб почати робити деякі прості riprogram,
    От я хотів би почати з giulietta qv моєї дружини (( вже перенесено рік назад від іншої людини), який монтує MED17.3.1 , але от перші проблеми: якщо я хочу прочитати, каже мені, ІНТЕРФЕЙС MED 17 nn на увазі, як я можу вирішити?
    Я kess v2 клон і клон ktag

Спасибі, хлопці ��

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    АЛЕ, як ти намагався прочитати її в бд,ви впевнені, що ваш kess функції,потім перевірив цю пораду ? все те, що ви читаєте в tricore, щоб рятувати все і потім ви можете також пройти через послідовний порт,для? я пам'ятаю, що читання цієї ебу робить у virtual mode (практично слід мати kess оригінальний читання завантажити файл зі своєї бази даних...) у цьому випадку ви можете просто написати її в бд, і тоді вам потрібно читати в tricore.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    41
    Тоді або додається роз'єм obd2 і protocollo229 або почав ідентифікації kline і поки всі прикріплені, чи бачив, що в kline і протокол 229, а мені від варіанту читання,
    Потім вирішив зробити ту ж процедуру, але з протоколом 226 (( tricore)) завжди з obd2, але після ідентифікації, коли я читаю, каже мені, інтерфейс med17 nn disponibbile, що може бути?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    41
    Ок, ок, я думаю, я зрозумів, що я повинен прочитати її в kess, але в мод tricore з блоком прийому і з кабелями tricore правда?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Ви, мабуть, маєте рацію.
    Я думаю, що в імпульсний режим? triCore obd не дозволяє прочитати, чому? зробив ecu не ? у стані завантаження.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    41
    Але що дивно, хто перенесено зробити через obd ((може бути, він kess v2 орі))

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    це я не можу сказати, ніколи не використовував Kes.
    ? цей ecu, на мій погляд, не ? ідеально підходить, щоб почати.
    Я спробував би я з Marelli mjd, які ви завжди отримують.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ці бд можна тільки писати, але ви повинні мати файл-орі, хто тобі зробив дуже ймовірно, що у нього kess (ori або клон) з банком даних оновлена або після внесення даних в ecu ? закуповується файл в якийсь банк даних, якщо ви хочете спробувати прочитати, потрібно відкрити та прочитати її у boot-mode, використовуючи модуль tricore, очей відкрити його, тому що ви можете пошкодити.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    41
    спасибі всім, тепер все більш ясно,
    тому я міг би шукати мене файл ori перепрограмувати його і замінити його на файл вже змінено та існуючої на ecu правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Так, але в цьому випадку prenderesti файл обробляється вже на машині.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •