-
Подушка безпеки fiat 500, Multiecuscan чи потрібно відкривати ECU ?
Привіт всім, хлопці,
люб'язно я сподіваюся, що хтось допоможе мені прояснити ідеї.
Зроблю це коротко, одного разу, коли заряджав мобільний телефон в авто вдарився об приладову панель, з цього моменту матч несправності подушки безпеки в моїй fiat 500 1.2.
Я приніс фіат 500 в і діагностики " несправності подушки безпеки " і " помилка харчування ебу ", так що мене попросили більше 500 євро, щоб замінити його, я прошу вас допомогти мені знайти альтернативу.
Я бачив програму multiecuscan, з elm327 і жовтий провід, від того, що я читав, слід видалити індикатор.
У той час як інші говорять, що треба відкрити блок і працювати на eeprom.
Яке з двох рішень назад в моєму випадку ?
multiecuscan-це простий у використанні і за допомогою декількох євро я можу вирішити цю проблему, але я не знаю, якщо це спрацює.
Заздалегідь спасибі.
-
З multiecuscan ви можете скинути індикатор тільки тоді, коли всі компоненти пов'язані, але в цьому випадку у вас є проблеми з харчування ебу, так що тобі потрібно схему, щоб побачити, насправді, якщо до нас приходять всі сигнали, а потім зробив те, вирішити, як втрутитися!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Якщо ви впевнені, що коли ви пішли в fiat вдалося поспілкуватися з ебу подушок безпеки це змушує мене думати, що помилка з-за зниження напруги, а потім, щоб скинути і подивитися, що відбувається...(операція виконується з multiecuscan) якщо потім не було з цього ебу, і тобі сказали, що це може бути проблема влади, можливо, вийшов з ладу власний ecu...мені довелося на великий момент 2012 року, що потерпіти невдачу ебу без пропущених ударів не провисає, і якщо я не помиляюся, повинен зібрати сам ecu вашого автомобіля(в даному випадку йде відкрита і зафіксована або у відповідності з проблемою, правильний файл з програмістом).
-
Спасибі вам обом, fiat я був близький в той час як керували і з ебу спілкувалися, виходили саме ті дві помилки, яку я вже говорив. Я також запитав, якби щось трапилося з преднатяжителями побачив легкий шок, який я дав на приладовій панелі , але, перевіряючи навіть ті бачили, що резистори були в порядку.
Блок управління я також спробував зняти її, щоб побачити код, і чітко відокремлений від інших аварій (пояс-подушка безпеки переднього пасажира і т. д.), очевидно, коли йдуть. Може, це знак, що ебу все одно ще жива.
У будь-якому випадку, тому що мені подобається покласти руку на речі, я купив чайник, щоб спробувати з multiecuscan, але я також взяв блок управління використовується ( гарантується як не було, сподіваюся) так, щоб мати альтернативу. У кращому випадку, якщо я вирішу з multiecuscan продам ебу.
Річ, однак, що мені не зрозуміло : З multiecuscan, якщо я можу зняти індикатор, блок керування, потім назад ефективно? тобто в разі аварії мене працює?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму