Результати 1-7 з 7

Обговорення: проблема smart 600 бензин

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27

проблема smart 600 бензин

Привіт всім, як справи? у мене проблема з smart 600 бензин, в той час як іде, загоряється трикутник зі знаком оклику в середині і не розганяється більше, треба вимкнути і знову включити, щоб зробити його піти. ..... ідеї?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ти намагався зробити діагностику? Які помилки дає?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Годинник з autocom я не можу увійти, я не розумію, чому
    .... мене вже дістали збирається машина ***** я повинен використовувати його, щоб йти на роботу, але не хоче знати. ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    На жаль, без діагнозу неможливо давати вказівки,ми будемо витрачати багато грошей без толку...спочатку дізнайся діагноз, можливо, десь одного, а потім пошти dtc тут, на форумі. Ці автомобілі мають проблеми з клапан-метелик, але зробити, змінити, не будучи впевненим, не добре. ..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    22
    перевір під килимками, на яких присутня вода
    буває дуже часто, що блок управління під сидінням водія вологи і псувати їх створити проблеми кожного типу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Подивися на цю, була сухою, тому що я змінив покриття (що бу і що?), мені вдалося зробити діагностику і говорив : помилка в модулі навантаження, мені здається, я чистий корпус дросельної заслінки, і я помітив, у той час як був на мінімумі, дивлячись на різні значення в діагностиці, що був тиск турбо, який піднімався і опускався у пропорції і, відповідно, хитається і мінімальну, і курив, як паровоз, я відключив кабель датчика, мінімум стабілізувалася, і я зробив десять кілометрів без того, чи сигналізації........

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    всмоктує повітря!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми