Привіт всім, як справи? у мене проблема з smart 600 бензин, в той час як іде, загоряється трикутник зі знаком оклику в середині і не розганяється більше, треба вимкнути і знову включити, щоб зробити його піти. ..... ідеї?
Привіт всім, як справи? у мене проблема з smart 600 бензин, в той час як іде, загоряється трикутник зі знаком оклику в середині і не розганяється більше, треба вимкнути і знову включити, щоб зробити його піти. ..... ідеї?
Ти намагався зробити діагностику? Які помилки дає?
Годинник з autocom я не можу увійти, я не розумію, чому
.... мене вже дістали збирається машина ***** я повинен використовувати його, щоб йти на роботу, але не хоче знати. ...
На жаль, без діагнозу неможливо давати вказівки,ми будемо витрачати багато грошей без толку...спочатку дізнайся діагноз, можливо, десь одного, а потім пошти dtc тут, на форумі. Ці автомобілі мають проблеми з клапан-метелик, але зробити, змінити, не будучи впевненим, не добре. ..
перевір під килимками, на яких присутня вода
буває дуже часто, що блок управління під сидінням водія вологи і псувати їх створити проблеми кожного типу
Подивися на цю, була сухою, тому що я змінив покриття (що бу і що?), мені вдалося зробити діагностику і говорив : помилка в модулі навантаження, мені здається, я чистий корпус дросельної заслінки, і я помітив, у той час як був на мінімумі, дивлячись на різні значення в діагностиці, що був тиск турбо, який піднімався і опускався у пропорції і, відповідно, хитається і мінімальну, і курив, як паровоз, я відключив кабель датчика, мінімум стабілізувалася, і я зробив десять кілометрів без того, чи сигналізації........
всмоктує повітря!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth