Результати 1-6 з 6

Обговорення: iaw 5af pe

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285

iaw 5af pe

хтось з вас має досвід роботи з ecu marelli iaw 5af sk panda natural power...ви можете замінити його з 5af pe?якщо ви cofa треба зробити...змінити тільки програмне забезпечення і riverginarla?або e2prom і flash?з, що я можу читати e2prom?дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    потрібен інструмент, присвячений..мій друг мене l уклав місяць тому з marelli cl*пе!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, 5af pe ви можете перетворитися в 5af sk ви просто повинні перевірити, якщо hw і дорівнює, наприклад, як правило, 5af sk, hw і 606 або 607 собою 5af pe повинен мати той же hw, я перетворюю в 5af n8 в ск, тому що рік той же hw....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477

Thumbs up

Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Як говорить todos єдине, що ви повинні перевірити, чи є vereione hw, 606 збирає мікро відрізняється від 607, якщо ви hw606 ви можете клонувати на 59f м3 hw002, а якщо це hw607 ви також можете використовувати 59f hw 101 і далі.
    З допомогою конкретного вам читати флеш-пам'яті і eeprom від старої, і напиши за новою, або якщо ви не маєте специфічний інструмент, і якщо ви hw607 з півня і зробіть отвір завантаження, ти незаймана і написати програмне забезпечення 5ak sk знайти де-небудь.

Якщо тобі знадобиться, я повинен мати десь програмного забезпечення 5af pe sk.
    Читай уважніше мій пост, ми говоримо про гв і не мікро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    вибачте, це 5af p3 hw-603,ви знаєте, що мікро збирає? st10f168?дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    9
    здрастуйте, ви можете замінити його 59f hw303 ви можете зробити клон з півень в boot підсумок читати 320кб "рекомендується" або з допомогою marelli 59f, проблема в тому, що якщо гори 59f hw303 потім не діагноз, але автомобіль шпигунів off все гладко. Привіт.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •