Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

спробуйте карту y 70 резюме

Привіт всім я намагаюся зіставити lancia y 70 л. с. один мій друг, який має наступне формулювання MJD 6JF.Y/HW0101C/1065-Y154
    Зараз, читаючи різні пости в форумі я створив першу карту, які я завантажую на автомобіль, щоб почати, щоб побачити, як він себе веде...ви можете дати йому один погляд?безумовно, потрібно працювати над цим, враховуючи, що я тільки змінити те, що є в драйвер ecm. Додаю орі і mody-eugenio_Mic.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    065422
    065450
    0654A6
    0654DE
    у вас є цілий ряд фільтрів,

065ACC ти поїхав занадто рано, де закони 4500 700 межа 12800

0675BE прости орі, марно чіпати

0680F6 інше lim.

068A44 ін'єкції parzializzato я не думаю, ви прочитайте навпаки бачив, що по мірі збільшення тиску спускаються часи..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі cinqueturbo завтра виправлю все і місце файлу,перший marelli, що я намагаюся зіставити, і я повинен сказати, що я все ще розумію дуже мало...все інше, що поважає до bosch.щоб допомогти мені за драйвер мені потрібен, щоб змусити речі в winols і damos? Що на даний момент не я або в мене є інші дороги?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Спасибі cinqueturbo завтра виправлю все і місце файлу,перший marelli, що я намагаюся зіставити, і я повинен сказати, що я все ще розумію дуже мало...все інше, що поважає до bosch.щоб допомогти мені за драйвер мені потрібен, щоб змусити речі в winols і damos? Що на даний момент не я або в мене є інші дороги?
    Досить адреси, який у вас є..
    не думай, що стає murcielago, стає більш живий і енергійний, що за те, що і вигідно, і більш ніж достатньо..
    важливо і витратомір повітря, і якщо fumicchia перевірте впускний, а потім, якщо все ок з тиском turbo рухається гайка вгору..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    065422
    065450
    0654A6
    0654DE
    у вас є цілий ряд фільтрів,

065ACC ти поїхав занадто рано, де закони 4500 700 межа 12800

0675BE прости орі, марно чіпати

0680F6 інше lim.

068A44 ін'єкції parzializzato я не думаю, ви прочитайте навпаки бачив, що по мірі збільшення тиску спускаються часи..
    Привіт cinqueturbo, прибери цікавість.....я межа max 12800 запиту пара, в чому причина? Чому?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Привіт cinqueturbo, прибери цікавість.....я межа max 12800 запиту пара, в чому причина? Чому?
    Тому що на додаток приходять інші обмеження, які не слід втрачати голову ..
    Більш ніж відправити м'яч ecu не отримує нічого конкретного...
    Від очей до файлу 105л. ти зрозумієш..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Спасибі може бути, ти вирішив проблему індикатор, який блимає і ріже на гонки 70cv.. я пішов за 12800. Я намагаюся знизити їх.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ніколи не було таких випадків, за винятком автомобілів з stravolte надзвичайно..

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Cinqueturbo я подивитися на вказівки, які ти дав мені,що стосується обмежувачі, які ви мені показали, я повинен дивитися в 16 біт, так? І карт від 8x1, чи я помиляюся? Ще сумніви щодо карту, щоб підпорядкувати орі, тобто ін'єкції parzializzato,це не карта в рампі? Вибачте, питання можливо дуже дурні, але я правда на початку...і ще я не можу зрозуміти, як відрізнити, що у нас на дві осі x і y відповідно до Вр і все інше

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ось правильний файл згідно з вказівками,сподіваюся, я не помилився щеY-EUGENIO_MIC-Mod-egroff+limitatori.rar
    Тільки у мене в авто завантаженні файл і перевіряю, як йде.спасибі всім

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •