Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31
    НОВАЧОК L'avatar di salo76
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Сардинія
    Повідомлення
    17

сумісність? DDe euro5 з DDE євро 4

Привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо хтось мені пу? допомогти з цією загадкою.
    Тоді у мене є серія 3e90 177cv євро-4 , зараз я купив DDE показники, які повинні взяти владу в 197cv, але збираюся перевірити для замовлення я виявив, що це блок управління, а для євро-5 і євро та євро не 4, як моя.
    Заздалегідь дякую..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    вибачте , ви купили інший блок управління x збільшити резюме, або тільки модуль .
    якщо, і тільки unj модулює ви можете змонтувати його спокійно, я думаю, якщо й інший ебу треба побачити, залежно від кол-tt і 2 і зрозуміти, якщо sn рівні.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Сардинія
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    вибачте , ви купили інший блок управління x збільшити резюме, або тільки модуль .
    якщо, і тільки unj модулює ви можете змонтувати його спокійно, я думаю, якщо й інший ебу треба побачити, залежно від кол-tt і 2 і зрозуміти, якщо sn рівні.

І так само, ебу новий, що буде? закодовані за допомогою комбінації приладів bmw.
    Проблема, і що я зрозумів тільки після її отримання, яка була на євро 5. і зараз я не думаю, що я rimborser?.. віст? який був використаний..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    повинен бути блок управління, який має на sw продуктивності, я думаю,в будь-якому випадку на це питання, я вважаю, що можна легко відповісти технічної bmw, навіть якщо їх будуть робити тільки плутанина,по-моєму portagli машини, і блок управління, і ви це gnorri,якщо будуть проблеми, буде їх знайти, і, можливо, вирішувати питання,але якщо ти просто перепризначення на ваш не був краще, і вам варто менше?
    скільки ви витратили тільки для ебу?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Сардинія
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    повинен бути блок управління, який має на sw продуктивності, я думаю,в будь-якому випадку на це питання, я вважаю, що можна легко відповісти технічної bmw, навіть якщо їх будуть робити тільки плутанина,по-моєму portagli машини, і блок управління, і ви це gnorri,якщо будуть проблеми, буде їх знайти, і, можливо, вирішувати питання,але якщо ти просто перепризначення на ваш не був краще, і вам варто менше?
    скільки ви витратили тільки для ебу?
    ви, як ви кажете програмного забезпечення продуктивності, що саме йому від 15квт. Я не можу взяти її в bmw з двох причин
    1) і використовується, і не роблять роботу
    2) знаходження пр , який робить роботу, то я повинен оновлювати техпаспорт і відповідної редакції.
    Для кодування я я прилади та інструменти, але я хотів люменів на сумісність.Можливо, тут на форумі хтось зробив яку-небудь роботу, аналогічну..
    Що стосується ціни, я взяв її за 250 євро , нова коштує майже 1100.
    І зробити зіставленні вони сказали мені, що я повинен зробити, видалення dpf, так і в електронному вигляді, так і фізично.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    я edc17?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    20cv їх отримати без проблем, зберігаючи dpf активним, то я не розумію, що змінюється в період відновлення 20cv в карту, зберігаючи dpf активний або відновити 20cv з sw продуктивності завжди на тій же машині з dpf активний,проте, все також залежить від сумісності двох типів ecu номери bosch,hw і sw,я не думаю, що все так просто,де ти?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Сардинія
    Повідомлення
    17
    ви edc 17

мені зраджує, чому? я хотів тримати dde оригінал, тому в разі проблем з благодаттю я можу відновити машину.
    В іншому випадку я б вибрав зіставленні і видалення dpf.
    Залишилося ще 14 місяців до закінчення терміну гарантії, і я хотів би мати якийсь коня більше, так і від отримання p? двигун і в разі проблем їх зробити по гарантії ;-)
    Я на Сардинії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    пошти, номер обладнання і номер програмного забезпечення обох двох

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Сардинія
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    пошти, номер обладнання і номер програмного забезпечення обох двох
    ще не все я прочитала їх, чому? як вже? сказав, не хочу порушувати гарантію я дізнаюся, в ecu.
    Однак, що продуктивність на етикетці hw 0281 017 974 sw 1039s46972
    Завтра, якщо я вважаю, якщо я не можу занадто пізно, щоб працювати, читаю дані, що встановлений на машині.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •