Хлопці, додаю файли 4 показання, зроблені де ви можете помітити, що файл з ім'ям "bravo2lettura" збігається з четвертого читання, і тому було правильно,в той час як інші два (перше читання і третє пошкоджені повністю(у разі, якщо третє читання) та частково(у разі першого). Потрібно вказати, що я поклав ecu на діма, і я зробив перші два читання без зробити рух або використовували, отримуючи два різних файлів,помітивши це, я повторно його schedino і я провели ще два свідчення, з яких перший( або третій) неправильна, а друга відбудеться друге читання фактичної ecu...взявши квест останній файл, у мене не було проблем і авто регулярно матчу, однак, якщо я буду відволікатися, або я не вірний в першому читанні, зараз я був би в біді...я повторюю, що я прочитані, принаймні, 5 або 6 edc16c39, і мій півник він завжди робив хорошу роботу, за винятком випадку, подібне сталося давним-давно. Тепер мені було цікаво, враховуючи, що мій півник не кричи, але клон, і ніколи не була поліпшена в ****llo hw може бути, він-менеджер?що ви мені порадите?почати moddarlo?я читав деякі повідомлення про це, але є ті, хто рекомендує змінити середині півень і тих, хто кілька штук... чекаю вашої поради
bravo1lettura.rarbravo2lettura.rarbravo3lettura.rarbravo4lettura.rar