Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

Різні свідчення одного екю,різні файли...

Привіт всім, деякий час тому я був представлений питання, на яке не можу дати пояснення...в кількох словах я прочитав edc16c39 для Fiat bravo 1.6 mjt, і враховуючи, що ecm не я визнав, файл, який я зробив друге читання, і я виявив, що файли не збігаються,вони по-різному.Я так і думав зробити третє читання і перевірити ще й сюрприз ще інший файл....Я роблю інший, і відомо, 2 файлу однакові, і що так і повинно бути, що "правильний" видалити dpf і egr, і все добре. Але мої сумніви, тому що я ці файли по-різному? Проблема півня? Трапилося з кимось? З самого початку, що мені довелося вже одного разу місяці тому, але до третього читання було все ок, а на практиці зробив пропуски запалювання тільки один раз. Я повинен поліпшити компоненти tool? Може залежати від цього? Я забув, використовую galletto v54 випробувано вже протягом року і тільки зараз я цих проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, я на ці блоки управління, більшість я їх в bdm, щоб простий факт, що для читання бд займає близько 40 хвилин, потім в бд, ви завжди повинні перевірити файл, щоб побачити, ви і досконалим, або не може мати падіння напруги на файл можна розбещує.. я завжди резервного копіювання в bdm...

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Вибач. я забув сказати, що свідчення я зробив все bdm з коня, і діма, і саме тому я не можу дати мені пояснення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    знаєте, йосип, я не я ніколи не зробив так,але тепер що робить ви, натякаючи, як я ricapita-друге, це теж я

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, деякий час тому я був представлений питання, на яке не можу дати пояснення...в кількох словах я прочитав edc16c39 для Fiat bravo 1.6 mjt, і враховуючи, що ecm не я визнав, файл, який я зробив друге читання, і я виявив, що файли не збігаються,вони по-різному.Я так і думав зробити третє читання і перевірити ще й сюрприз ще інший файл....Я роблю інший, і відомо, 2 файлу однакові, і що так і повинно бути, що "правильний" видалити dpf і egr, і все добре. Але мої сумніви, тому що я ці файли по-різному? Проблема півня? Трапилося з кимось? З самого початку, що мені довелося вже одного разу місяці тому, але до третього читання було все ок, а на практиці зробив пропуски запалювання тільки один раз. Я повинен поліпшити компоненти tool? Може залежати від цього? Я забув, використовую galletto v54 випробувано вже протягом року і тільки зараз я цих проблем.
    Ніколи, ні послідовного, ні BDM різниця з чого вона складається? пуй розміщувати файли, можливо, ми розуміємо краще і краще..

Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    Привіт, я на ці блоки управління, більшість я їх в bdm, щоб простий факт, що для читання бд займає близько 40 хвилин, потім в бд, ви завжди повинні перевірити файл, щоб побачити, ви і досконалим, або не може мати падіння напруги на файл можна розбещує.. я завжди резервного копіювання в bdm...

40 Хв.???? що інструмент ? мій півень ставить нас 5 максимум..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Cinqueturbo зараз не вдома, але як тільки я повертаюсь їх місці,я вважаю, що різні файли пошкоджені, тому що вони криві, які постійно повторюються з піками до максимального значення за інтервал досить поширена на мапу

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, додаю файли 4 показання, зроблені де ви можете помітити, що файл з ім'ям "bravo2lettura" збігається з четвертого читання, і тому було правильно,в той час як інші два (перше читання і третє пошкоджені повністю(у разі, якщо третє читання) та частково(у разі першого). Потрібно вказати, що я поклав ecu на діма, і я зробив перші два читання без зробити рух або використовували, отримуючи два різних файлів,помітивши це, я повторно його schedino і я провели ще два свідчення, з яких перший( або третій) неправильна, а друга відбудеться друге читання фактичної ecu...взявши квест останній файл, у мене не було проблем і авто регулярно матчу, однак, якщо я буду відволікатися, або я не вірний в першому читанні, зараз я був би в біді...я повторюю, що я прочитані, принаймні, 5 або 6 edc16c39, і мій півник він завжди робив хорошу роботу, за винятком випадку, подібне сталося давним-давно. Тепер мені було цікаво, враховуючи, що мій півник не кричи, але клон, і ніколи не була поліпшена в ****llo hw може бути, він-менеджер?що ви мені порадите?почати moddarlo?я читав деякі повідомлення про це, але є ті, хто рекомендує змінити середині півень і тих, хто кілька штук... чекаю вашої порадиbravo1lettura.rarbravo2lettura.rarbravo3lettura.rarbravo4lettura.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Хлопці, додаю файли 4 показання, зроблені де ви можете помітити, що файл з ім'ям "bravo2lettura" збігається з четвертого читання, і тому було правильно,в той час як інші два (перше читання і третє пошкоджені повністю(у разі, якщо третє читання) та частково(у разі першого). Потрібно вказати, що я поклав ecu на діма, і я зробив перші два читання без зробити рух або використовували, отримуючи два різних файлів,помітивши це, я повторно його schedino і я провели ще два свідчення, з яких перший( або третій) неправильна, а друга відбудеться друге читання фактичної ecu...взявши квест останній файл, у мене не було проблем і авто регулярно матчу, однак, якщо я буду відволікатися, або я не вірний в першому читанні, зараз я був би в біді...я повторюю, що я прочитані, принаймні, 5 або 6 edc16c39, і мій півник він завжди робив хорошу роботу, за винятком випадку, подібне сталося давним-давно. Тепер мені було цікаво, враховуючи, що мій півник не кричи, але клон, і ніколи не була поліпшена в ****llo hw може бути, він-менеджер?що ви мені порадите?почати moddarlo?я читав деякі повідомлення про це, але є ті, хто рекомендує змінити середині півень і тих, хто кілька штук... чекаю вашої порадиbravo1lettura.rarbravo2lettura.rarbravo3lettura.rarbravo4lettura.rar
    Я бачив.. не бачив зробити інструмент виходить виняток, може бути, ви знайдете причину..
    може бути, перевірити голки зодіаку schedino..
    коли вони знаходяться за межами офісу я використовую акумулятори автомобілів, щоб дати харчування і на офф джерело живлення, стабілізований, ніж оригінал, я давав збої...
    тоді, можливо, стирчить якийсь інший користувач, що ви від інших-прямі..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    помилка інструменту

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я думаю, що вирішити або, принаймні досі, здається, бути добре...я перевірив, все в порядку, то schedino в пружини, і я помітив, що деякі наконечники не зробили нічого, щоб хороший контакт,але не на ділянках Dell ecu, але саме щуп між штоком всередині і зовні, якщо так можна сказати. В кількох словах я мав стерти з спрей для контактів, все "грає" з кожним наконечником, рухаючи всередині нього, повертаючи його на себе...я зробив два читання тест, і все було правильно...безумовно, вони низької якості,які ви використовуєте? Це ті, що продаються разом з дімою з оргскла

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •