Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 88
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

даєте мені погляд на карту 120d edc16c35

як випливає з назви, я хочу погляд на карту моїй машині, що очевидно ? перше, що я зробив!
    машина в порядку, у порівнянні з оригінальним, він заробив, звичайно, коней і не курить minimamenteprecisiamo, що я не хочу заробляти 30 або більше? коней прагнемо, механіка до свого максимуму...крім того, я повинен був закритий також клапан EGR

резюмуючи p? я торкнувся ін'єкції parzializzato і збагачення при прискоренні
    тиск турбо я поклав 1,6 бар
    я збільшується різні обмежувачі крутного моменту та просто

тиску в рампі, час overboost і ще, я залишив все оригінальне

даєте мені думка?дякую
    Востаннє редагувалось magi1984; 15-07-2012 в 18:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    те, що ти пропустив навмисно відсутній обмежувач крутного моменту, турбо, на мій погляд, cos? не v? ти пропустив багато карт і обмежувачами, ін'єкції, можливо, для mod soft pu? йти добре, ...різні карти не домовилися, а правильно ... для мене не взяв великої потужності

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    за допомогою якого інструменту ви записати?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    з kess оригінал,чому?
    на захоплення влади, не знаю, раніше у мене був блок управління додаткового,а потім порівняння я роблю з тим, і з картою впевнений, що йде pi? перший

обмежувач крутного моменту відсутня я виділив, працює тільки з драйверами, ecm titanium не враховується...
    карти пропустіть, що ви говорите, я міг би знати, що адреса вони і що вони?

все одно дякую за чудові поради, які я у вас вже? дав!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    драйвер titanium ви повинні знайти всі карти, turbo і rail з різними обмежувачами ...на карту з турбонаддувом, який торкнувся очей, що ви пішли в мінус добре..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    тепер з допомогою мобільного телефону і йду пам'яті,однак, ecm вважає мене 4 карти для turbo, і я змінив практично тільки перед, чому? були люди, у яких значення pi? високі,де пара насправді вони негативні,їх corregger?.
    на інших картах турбо я думав, що були карти recovery або речі, як, враховуючи, що в якості значень сон низьких.я можу підняти навіть тих, 0,1 або 0,2 бар?
    Карта тиску turbo f temp, що я не знаю, як редагувати,7 карти, overboost, що я не думаю, підуть зворушений.
    Також, чому? bmw son ніжні турбіни.

Як тиску в рампі ce n? один,пік ? 1600bar,мені здавалося, gi? вище це я не редагував.
    Я можу підштовхнути себе 1700bar???

Звичайно alzer? також обмежувачі відповідно

ви сказали, що карту soft карти уприскування ван-добре,тоді я можу підняти їх ще деякий час і подивитися, як веде себе автомобіль?
    Зрештою, не тому, мінімум диму,так що я міг би пограти ще трохи з значення добре...

Вибачте за тисячу запитань!
    І спасибі, дійсно, чому? ти допомагаєш-й? вам протягом декількох годин, що інші люди на інших форумах, які відвідую,навіть frequentevo, де побачили тільки критикувати, не підкажіть, де я помиляюся

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    для turbo, зробіть всі карти, які вам повідомляє, драйвера є pi? карти, чому? використовуються в різних умовах, я, наприклад, зробити карту, soft я terei близько 0,1 чи трохи більше? і я би, все-таки.... на rail працюють мало, а значення pi? низькі ...для ін'єкцій, якщо не має fap зробити p? і доказів ви " тягни ще далі... дим, його можна видалити, даючи повітря...? майте завжди уявляє, що якщо від занадто дизельного палива в точках неправильні зіпсується передачі...потрібно знайти компроміс ..завжди пам'ятайте, налаштувати всі різні обмежувачі, щоб не мати сюрпризів

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,я переглядаєте карту і відомо, згідно графіка, titanium, що:

-збагачення при прискоренні 1-2 частини від 1000 обертів і з 33% навантаження, що для мене це занадто рано, як і про, що в якості навантаження,крім того, я не зрозумів, тому що останній крива 5000 об / хв і залишався кричи, а то мені не подобається режим, який ви використовували, щоб дати фамільні кроком.

-обмежувач крутного моменту також їх частин на 1000 оборотів замість цього ви повинні зорієнтуватися на майже всі карти на 1500 оборотів приблизно,як збільшення може піти, навіть якщо він був краще, трохи більш поступовим.

-ін'єкції parzializzato частин від 1000 оборотів, що і передчасно, навіть якщо incrmento і дуже м'які, і ви могли б дати більше, але починаючи не пізніше, як і про,я теж не люблю, навіть тут цей режим використовується не бачу abastanza прогресивною.

-pressiona turbo,ми не повністю,в карту 1із 4 є кроком негативні в останньому повороті, а потім erroriamente ти торкнувся точки на 3750 оборотів в хвилину при 50% навантаження,в той час як у картці 2 4 ви забули останній вигин, що з 4500 об орі,замість карти-однодумцями, 3 з 4 і 4 з 4) ви їх залишили орі,з моєї точки зору, ви можете зробити рівними з max 0,12 бар в готелі.

-обмежувач тиску турбо,теж переробляти, слідуючи логіці і кроком даних тиску turbo разру але не так, як у вас робиться в даний час.

на тиск в магістралі високого тиску, і регулюючи його обмежувач можна дати спокійно 50-60 бар,може бути, спробуйте слідувати нашим радам і виходи нову карту перед завантаженням.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я тільки що закінчив редагувати карту....але я момент, щоб реалізувати на практиці ваші поради, я повинен повторити ще раз!ну
    пологів від 1000rpm, чому? курс, який я зробив, я навіть про доброту його, починаючи від 1000 і, як правило, не торкатися ніколи 5000rpm, чому? в теорії, перш ніж потрапити в 5000giri передач

на тиску в рампі ні, я здогадався, в карті всього перероблено, то ж саме для обмежувача

все інше, що ви мені сказали я взяв до уваги, але не, щоб справу вдалося? виправити нічого до завтрашнього вечора, чому? якщо я почну в пк у вихідні дні з ECM моя дівчина мене вбиває!
    у будь-якому випадку спасибі за поради!
    до речі, в понеділок буде в фірмі є чувак з 320d з двигуном збігається з моєю, тому, якщо я добре розумію, як зіставити моїй машині я можу робити добре, навіть його!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я тільки що закінчив редагувати карту....але я момент, щоб реалізувати на практиці ваші поради, я повинен повторити ще раз!ну
    пологів від 1000rpm, чому? курс, який я зробив, я навіть про доброту його, починаючи від 1000 і, як правило, не торкатися ніколи 5000rpm, чому? в теорії, перш ніж потрапити в 5000giri передач

на тиску в рампі ні, я здогадався, в карті всього перероблено, то ж саме для обмежувача

все інше, що ви мені сказали я взяв до уваги, але не, щоб справу вдалося? виправити нічого до завтрашнього вечора, чому? якщо я почну в пк у вихідні дні з ECM моя дівчина мене вбиває!
    у будь-якому випадку спасибі за поради!
    до речі, в понеділок буде в фірмі є чувак з 320d з двигуном збігається з моєю, тому, якщо я добре розумію, як зіставити моїй машині я можу робити добре, навіть його!
    ок досконалим, але, повторюю, навіть ви сказали, від 1000 оборотів ви починаєте на 1500 і останній поворот, навіть якщо не отримаєте відредагуйте, як і інші.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •