Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

терміново!проблема 500 mjt холодної курить і йде на 3

Привіт, хлопці, я розповім вам коротенько, що сталося,у мене в майстерні, 500 кондиціонером, литими дисками від 95 к. с., що на холодну диму, вихлопних газів, і затисніть на 3 циліндрах,не працює на 3 циліндрах а не на 4...клієнт не знає, дати інформацію про народження дефект не дає чіткі роз'яснення щодо раніше проведених на кораблі, мабуть, щоб (можливо) це все сталося після чищення egr виконана з спрей спеціальний...вони вже були перевірені і замінені від pompista, форсунки і перевірили всі системи живлення,виключена, так що це справа руїнах, половина машини, і я розбираю голівку,відомо більше, ніж клапан, який не має зручне зачинення і радий, що це порт, щоб виправити циліндрів, клапанів і сідел клапанів,шліфування підтвердження, пошкодження у місцях і клапани, а потім продовжимо.переобладнання машини,і бам, він же і ідентичний дефект.Виступаючи раніше з одним pompista(не те, що здійснюється перевірка форсунок) говорить мені, що він мав справу з подібного автомобіля, який намагається регенерувати dpf "набивають" робить подібну проблему.Автомобіль в діагнозі, однак, не дає помилок, стан засмічення нижче 65% в rigenerazaione не стає активним, по параметрам і на слух не завжди хочуть, щоб регенерувати.Ебу-це 8, якщо не помиляюся, це все-таки кондиціонером, литими дисками 2 серії.спасибі всім

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    подивися корекцію форсунок, і ви розумієте, циліндра пред'явлено звинувачення postres мати штовхач надмірно заряд, який тримає відкритим клапан з корекцією форсунки і перевірити компресію як гарячим, так і холодним у тебе є шлях, щоб слідувати
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але дим, що робить, якого кольору?
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ти білий, інжектор, зніми і зроби огляд!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт всім,згоден з колегами, випробування обтиснення, гарячий і холодний і корекція форсунок від холодної до теплої температури, щоб побачити, як він себе веде,якщо розбирати голівку, перевірте, поршневого пальця поршень,і квадратура шатуна.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Для ugoboss:
    Дим не білий і не чорний,не білий класичний форсунок коротке замикання, але навіть чорний на дизельне паливо в надлишку.
    Потім форсунки були вже перевірені від pompista клієнта і результати хороші,перевірені ще 4 форсунки для безпеки, але нічого.
    Для всіх:
    Головка вже була розібрана і на деякі клапани і сідла клапанів,контрольованих поршнів і циліндрів з заміна поршневі кільця,все інше було ок. до введення в мотоцикл навіть диму і млявим двигуна,зазначивши значення перепаду тиску високої до мінімуму вирішую, виконувати примусову регенерації, даючи в результаті зникнення диму вихлопних газів.залишається, таким чином, проблема млявим до 3-циліндровий.у понеділок зробити випробування обтиснення, навіть якщо зараз його голова була повністю перероблена і смуги,а також, в даний момент я хочу сподіватися, що в склянці застрягла.я повідомлю вас, як тільки я виходжу в ****.спасибі всім

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    * виходжу в ****

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    чому ти не даєш мені пише слово "c a p o" ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    міняти тільки поршневі кільця не intrvento, що двері "користь"в деяких випадках посилює проблему

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    8
    існують різні тести проводити, а я навіть дивитися на скільки тиск в рампі, але якщо ви курите і нові форсунки, як я вже сказав, перевір компресію

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •