Привіт, хлопці, я розповім вам коротенько, що сталося,у мене в майстерні, 500 кондиціонером, литими дисками від 95 к. с., що на холодну диму, вихлопних газів, і затисніть на 3 циліндрах,не працює на 3 циліндрах а не на 4...клієнт не знає, дати інформацію про народження дефект не дає чіткі роз'яснення щодо раніше проведених на кораблі, мабуть, щоб (можливо) це все сталося після чищення egr виконана з спрей спеціальний...вони вже були перевірені і замінені від pompista, форсунки і перевірили всі системи живлення,виключена, так що це справа руїнах, половина машини, і я розбираю голівку,відомо більше, ніж клапан, який не має зручне зачинення і радий, що це порт, щоб виправити циліндрів, клапанів і сідел клапанів,шліфування підтвердження, пошкодження у місцях і клапани, а потім продовжимо.переобладнання машини,і бам, він же і ідентичний дефект.Виступаючи раніше з одним pompista(не те, що здійснюється перевірка форсунок) говорить мені, що він мав справу з подібного автомобіля, який намагається регенерувати dpf "набивають" робить подібну проблему.Автомобіль в діагнозі, однак, не дає помилок, стан засмічення нижче 65% в rigenerazaione не стає активним, по параметрам і на слух не завжди хочуть, щоб регенерувати.Ебу-це 8, якщо не помиляюся, це все-таки кондиціонером, литими дисками 2 серії.спасибі всім