Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 56
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22

Інтерфейс та програмне забезпечення брера 2.0 jtdm 170 к.с.

Привіт всім,

я намагався обійтися намагаючись зрозуміти самостійно, що інтерфейс і програмне забезпечення використовувати для читання і запису карти на brera 2.0 jtdm 170 к.с.
    Я читав на форумі, хто прочитав карту з galletto v51, але в списку автомобілів, які підтримуються програмним забезпеченням, не мені.
    В мережі тільки інтерфейс у списку з'являється мій автомобіль ? Kess v2, а ви говорите цифри дуже високі, і я не знайшов клонів.
    Будучи починаючим, я хотіла б придбати все це, не витрачаючи надмірні, і сподівався, що ви могли б порекомендувати вас-клон допустимим.
    Я думаю, що в різних форумах вони зіткнулися в ці блоки, що я припускаю, що на одні і ті ж брера і 159 2.0 jtdm 170 тому сподіваюся на вашу допомогу.

Можливо, якщо ви ? gi? обговорювали цю тему, і я не знайшов у форумі, вибачте мене, і reindirizzatemi вас, будь ласка.

Дякую

Ящір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Привіт, ти навіть з gallo, як послідовний bdm, монтує bosch edc16

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт Alfa159 q4, тим часом, велике спасибі за відповідь.
    Я знав, що монтує edc16c39 cos? як 2.4, але я також знаю, що цього не достатньо, щоб бути впевненим, що він може бути переписаний (очікується зміна програмного забезпечення, чи не так?). У тебе був особистий досвід із приводу? Вибачте, якщо я можу здатися підозрілим, але ? тільки тому, що? від нуля і cio? я повинен купити все, що я хотів бути впевнений.
    Ще раз спасибі!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви можете заспокоїти я скажу вам, що вийшло в bdm з версії 48, прочитано і написано все ок.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Спасибі ugoboss, і через послідовний порт? як ви думаєте, не є, однак, проблеми? Для початку я б сказав, що для мене ? краще... ще раз Дякую!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    повинно вистачити на mpps також, якщо не помиляюся, такі як програмне забезпечення x-почати пошук в мережі, титан,або ще краще map3d...все можна знайти в мережі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт 6baz Цей ECU не читайте з mpps в bdm робите, але ви повинні вибрати протокол вручну, якщо не помиляюся, це на 39.. CN півень v53 читати, звичайно...
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт 6baz Цей ECU не читайте з mpps в bdm робите, але ви повинні вибрати протокол вручну, якщо не помиляюся, це на 39.. CN півень v53 читати, звичайно...
    точно, якщо читати з bdm100 вам потрібно вибрати сім'ї edc16+39, якщо ви з gallo2, що це версія 48-84-51-53 - тобі закон в автоматичному, серійний ні, я пробував через брак часу, але я думаю, що з брера 2400 або 159 читати , а якщо читати пишіть.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ! Mpps nn робить не завжди edc16c39? В 1.9 фс без проблем
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ! Mpps nn робить не завжди edc16c39? В 1.9 фс без проблем
    швидше за все, ви ангел, я, як я написав, те зроблено в bdm-за браку часу (послідовний займає близько 50 хвилин) ви повинні спробувати її.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •