Я читала, що один з сильних Kess V2 було читати MJ8DF, послідовний. Порівняно з Півник, що робить це тільки для JTAG.
Хто реально прочитав ці ecu з kess v2 obd?
Я читала, що один з сильних Kess V2 було читати MJ8DF, послідовний. Порівняно з Півник, що робить це тільки для JTAG.
Хто реально прочитав ці ecu з kess v2 obd?
Привіт, подивіться, що це не ecu важко, з обох tool ви читаєте, dfferenza півень, що ти з файлу virtual K.. закон його.....
як говорить пристрасть мотори йдеться спокійно, я прочитані і написані десятки, близько 4-5 хвилин, щоб прочитати і 6-7 хвилин, щоб написати його.
уго ---- президент A.E.P.
Знаєте, який мій питання з kess v2, що читати офіційне керівництво, я зрозумів, що ecu, який робить з бд спокійно є ті, які приносять галочку CHK і РД (ReadDirect), що для MJ8DF не існує. Тільки chk в OBDII.
Як для GOLF 7 GTD, що пише, робить recovery, але не закон.
І як MJ6D, що робить у віртуальній галочки тільки на GPT
Те ж саме smart 450 тільки галочку CHK.
що версія у вас kess, кількість frw. і номер sw.
4.036, як з ksuite 2.10/2.13/2.15 не змінюється же
З орі-це зовсім інша справа, хлопці, давайте стояти на капусту клонів
То, я сподіваюся, було зрозуміло, що це не про ЗОЛОТИХ, якщо немає сумнівів, я міг виставити його на AlienTech..
з frw 4.036 sw кращий і більш повний знав, що я це 2.08, в будь-якому випадку при виборі автомобіля і показати, що читання не відзначений ти йдеш вперед, і ви побачите, що на сторінці подальшої ви також читання в can, тест.
Я постараюся, коли я проробляю цей ecu.
Ще один доказ, що якщо у тебе є інструмент, що ти можеш зробити (fw 6.070) в 2.08 в EDC17C18 opel corsa D 1300 16v CDTI, не існує.
Якщо покладете Ksuite 2.10 є і прекрасно працює.
Таємниця потовщується. Якщо для 4.036 і 6.070 в Ksuite 2.08 повинно вистачити