Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155

Форсунки Fiat Panda naturalpower

Привіт друзі, у мене проблема з Panda natural power клієнт скаржиться, що машина сприймає найменших бовтанка, в той час як ви ведете автомобіль, а потім в холод, як тільки приводиться в рух і перейти на метан і irregolarissima потім прогріється і все в порядку.І був в іншій майстерні, де рік чисті інжектори для метану, але погода на 15 днів-це повернення, як це було раніше,або туди, де ви чистий раніше інжектори і наклали відкрутивши пробку metanodal флейта з допомогою шприца рідини всередині угвинчується знову посадили його в мотоцикл і автомобіль, або знову на пару днів потім знову проблеми,знову там розповіли, що були замінити форсунки на метан.
    Тепер він прийшов у мою майстерню, щоб замінити форсунки, але я хочу бути впевнений, що якщо б їх перш, ніж замінити його, а потім я хотів би поради про те, що робити, тому що я ніколи не замінив форсунки метану на ці автомобілі, і якщо вони легкого видалення.дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Безпосередньо замінити форсунки і газовий фільтр і проблема вирішена. Після певної кількості годин роботи або близько 80.000/100.000 КМ завжди намагайтеся заїсти або спалювати внутрішню котушку. Хто може змусити міняти по гарантії, пощастило, бачив їх вартість досить висока, близько € 400,00

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120
    я зазвичай чищу форсунки і шланг .форсунки, їх я 1 годину під машину спін і, як правило, знімаю фільтр і все ок

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    фоли очистити, перш ніж міняти їх раз вирішити на 90%!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Ви можете мені пояснити, де розташовані фільтри в питанні?Кожен, скільки км ви повинні замінити?На цьому автомобілі вони ніколи не були змінені, і впевнений, що для своїх 150.000 брудні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Фільтр знаходиться в насосі метану...відгвинтити гайку і під фільтр. .А у мене множинний natural power...після очищення форсунок, пару раз з ультразвукові мийки, а пішли у смітник через деякий час....він прав gcmotor...100000 км і повинні бути замінені, як правило,...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    венето
    Повідомлення
    9
    фільтр в редуктор

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Тільки фільтр в редукторі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Тільки в редуктор

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    інжектори для метану, коли вони за багато км, щоб кинути рідко отримує щось після ультразвукового очищення, від мене не проходять припливу навіть для того, щоб не прийняти нову і, щоб заощадити клієнтів, маючи мало грошей в ці періоди я намагаюся їх теж під знос, і скажу вам, що якщо багато я був також пощастило, все ще працюють без проблем.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •