Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98

Ви можете написати інший файл на ecu естетично ідентичні?

Привіт, хлопці
    я розуміючи можливість писати у файл EDC15P, що надходять від VW або Seat, і запишіть його на EDC15P audi...
    як ви думаєте... я бачив, що естетично ідентичні,... ви можете записати у файл в ecu, можливо, є cupra, fr 160cv на audi 130cv?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви не робите експериментів в vanvera, блоки управління мають номери hw і sw, і для заміни потрібно стежити за цим, тобто ебу conpatibili, але в будь-якому випадку вони повинні бути з однієї сім'ї, то кожен робить те, що хоче, але на ці речі є завжди рухається з логікою.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці
    я розуміючи можливість писати у файл EDC15P, що надходять від VW або Seat, і запишіть його на EDC15P audi...
    як ви думаєте... я бачив, що естетично ідентичні,... ви можете записати у файл в ecu, можливо, є cupra, fr 160cv на audi 130cv?
    Естетично вони всі однакові......досить того, що!!! Найрозумніше, що ви можете зробити, це взяти приклад (якщо механічно 2 машини мають ті ж компоненти) на карті міста сочі, і передати всі значення і основних картах на файли audi.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Одного разу я поставив карту mercedes з іншого, що було по-іншому, як hw і sw, все пройшло ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    я багато заходів вжито cupra типу:
    турбіна, ic, датчик map, і cammes...

я хотів взяти програмне забезпечення 0281011852 ibiza cupra fr 160cv з soft 038906019MS SG7000, і записати файл на моїй 0281010981 з soft 038906019FT SG1577...

не знаю, як змінити між двома, естетично навіть всередині фішки ставляться на ж, не знаю, як реалізована зв'язок між автобусом і процесор... але бажаючих, я можу спробувати... тільки я боюся... хто-небудь з вас коли-небудь зробили азартні ігри, як це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    я багато заходів вжито cupra типу:
    турбіна, ic, датчик map, і cammes...

я хотів взяти програмне забезпечення 0281011852 ibiza cupra fr 160cv з soft 038906019MS SG7000, і записати файл на моїй 0281010981 з soft 038906019FT SG1577...

не знаю, як змінити між двома, естетично навіть всередині фішки ставляться на ж, не знаю, як реалізована зв'язок між автобусом і процесор... але бажаючих, я можу спробувати... тільки я боюся... хто-небудь з вас коли-небудь зробили азартні ігри, як це?
    Але вибачте....у вас є екю cupra в наявності? Або тільки файл?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    я тільки файл ліжка-купру...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    порівнюючи цифри hw в базі даних bosch, схоже, не сумісні, а якщо місць два sw, де ви можете кинути очі і побачити різницю в диспетчери.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    в додатку я помістив два sw..., здається, небагато, кілька, спостерігаючи їх в 2D
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, файли інший ебу ви можете ввести перевірки частина Обладнання, так само як edc 15 і як edc16, різниця edc 16, то ви повинні ввести не тільки файл, але і мікро..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •