Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28

Обговорення: помилка p00p1 alfa 147 q2

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16

помилка p00p1 alfa 147 q2

Привіт, хлопці, я сподіваюся, що мені могли допомогти,а зараз місяців, що, звичайно, вирішити марно це проблема. Близько року тому я купив свій 147 1.9 150 2008 року з dpf. Через кілька місяців я з'явився фатальну помилку p0091,це мене відбувалося з оригінальною картою. Я взяв машину в допомогу та я вже перероблено насос високого тиску,або, принаймні, так кажуть, що вони зробили. В той же час я зробив деякі зміни: зняв початкова каталізатора і dpf, змонтований фронтальний інтеркулер з трубопровід з силікону. Я зробив підготувати карту онлайн від відомих веб-розробок ебу, і після того, як спробував машину мені знову ту ж помилку. Кухар, або якщо так, то ми хочемо, щоб подзвонити, він сказав мені, що я повинен повернути карту в початкове і вирішити цю проблему, але вихідна проблема не виникає.
    Так я озброєний санта терпіння, і я змінив свою картку за рахунок активації dtc, що він відключений, і, натиснувши на вимикач комплектації.
    Машина їде добре, але якщо я четвертого на 2500 оборотів і рвалася на педаль, близько 3000, здається, діра потужності, а потім я отримую помилку, що посилає мене в recovery машини.
    Сьогодні я розібрав насос низького тиску в баку, і вичистили весь бруд, навіть якщо не дуже, спробую автомобіля, і помилка повториться. Ще одна деталь в тому, що машина важко трохи на ходу, а не коли-небудь у середині ходу. єдине, що мені залишається, потрібно перевірити форсунки.
    Якщо, не могли б ви погляньте на карту, якщо є щось ненормальне.
    ось карти:
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карта є дуже спірно насправді...насправді, на мій погляд, і зроблено погано, так і в ****llo проходу кавалерії, які відмовляються від неї, щоб defapaggio...проблема в "порожній," залежить майже напевно в карту педаль на третій передачі від 1500rpm і 50% педалі і до 3500 оборотів в хвилину і 70% педалі-це найнижчий dell, п...
    багато обмежувачі крутного моменту, які служать для defappaggio були пропущені ваші досягнення були перебільшені, не кажучи вже про час вприскування карту турбо-то збільшено всього на 200 очок...загалом, тобі сказали-відстій...по мені..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    Помилка p0091 може залежати погану карту?
    Придивляюся я думаю, що defappaggio було зроблено за допомогою програмного забезпечення, коли я тільки відновив усі dtc і ставимо в 0 біт комплектації. Я раджу видалити цю карту відразу?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на раз робить по-різному defappaggio для безпеки я переробив 2 рази файл за раз, і результат дуже відрізняється від вашого файлу..інформативний характер раз добре defap цього ecu..карту відстій.
    робите найкраще, як ви вважаєте, якщо б моєї машини не існує camminerei навіть не у відповідності з його непохитну лайно..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    якщо я роблю defap з раз і riattivo i dtc за допомогою перемикача off комплектації, я б проблеми з fap?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав alfa147q2 Visualizza Messaggio
    якщо я роблю defap з раз і riattivo i dtc за допомогою перемикача off комплектації, я б проблеми з fap?
    Якщо натиснути перемикач off, dpf і біт засмічення раз, не більше. Ці 2 біта. Комутатор, його потрібно зробити в 8бит і засмічення 16

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    Біт switch off я знаю, де він знаходиться. Проблема спостерігається, що і засмічення. Програмне забезпечення відрізняється від інших 150 коней, і я не можу його знайти.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    перш ніж читати ecu скидання забруднення в діагнозі, то читайте про редагування з допомогою перемикача off), потім пишіть.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    Тому, перше, що навантаження карту орі. Я lazzeramento fap з допомогою діагностики і, нарешті, навантаження lamappa тільки на вимикач включений. Nn відбуваються засмічення і регенерації з qst рішення?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    мама моя заздалегідь королівство тиску в магістралі rail, перебільшені, і часом дуже довго, але і розраховані вони як раз підкреслюють p0091 але це механічна проблема, а не мапу . вона лише посилює проблему,так як система не гарантує досягнення встановлених параметрів в ecu.
    якщо все буде ок, що карта не породжує така невідповідність тиску в рампі calcolta і вимірюється.це те, що ви говорите, dtc
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •