привіт,я хотів би думка про цю карту,я не знайшов потрібний драйвер, і я використав один, але я якось сумніваюся.
привіт,я хотів би думка про цю карту,я не знайшов потрібний драйвер, і я використав один, але я якось сумніваюся.
Ці EDC16C9 трохи деталей..
s? гавкіт прочитане або ви хочете переписати його від серійних не втрачати час..
ви повинні зробити її BDM, чому? від серійних читайте і пишіть тільки половина.
карту, що зробив вам не дати? ніякого задоволення, чому? іншу половину файлу і Орі..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
col файли від 1mb, якщо я правильно пам'ятаю, диспетчери, в одно -,? col файли від 2 mb, які мають подвійне управління,а з mpps читати все за рахунок інших інструментів,
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
я буду читати з mpps насправді файл і 1 мега,але якщо я читаю в bdm драйвер, який я використовував, по-вашому, добре?
explode82 не для smentirti але чи мав справу саме з такою же автомобіль і послідовний читає і пише половина управління..
це і файл A694_412 в BDM мій перевіряє, і потім я знаю..
http://www.professionalchiptuning.ne...5&d=1370168911
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я завантажив однаково карту, і автомобіль йде дуже добре,я не пробував у bdm адже клієнт залишився задоволений,дякую за ваші поради.
Обговорення контрастного.. але сед ecu його в послідовний чи ні?
Файл-це часткове або повне управління двигуном?
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
У мене цей автомобіль, я читаю тільки для вивчення мод на ці автомобілі.
Ти почув мене і видалити всі сумніви щодо двох словах.
Спасибі друже![]()
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !