Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Обговорення: відмова aibag, ебу туди?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    15

відмова aibag, ебу туди?

привіт, мені потрібна порада, тому що я не хочу викидати гроші даремно.
    У мене фіат браво 2009 року.
    Місяців тому я був встановлений післяпродажного радіо, без проблем. Пару місяців назад додана невелика booster, приймаючи струм в одному з проводів радіо. два дні тому бачив, що не давав поліпшення, він був знятий і кабель філе з мамонта.
    Факти 100км, є виходи сигнальні лампи несправності подушки безпеки, вимикання машини і при повторному включенні додається миготіння км.

під майстерні, авторизованої мені сказали, що не можуть увійти в блок управління подушками безпеки, з діагностики.
    Я приніс найкращі електрики в місті і показав мені, що навіть він не може увійти. інша діагностика не помилка, але при випробуванні подушки безпеки перевірити підключення і через деякий час говорить підключіть кабель або натиснути краще кабель.
    Перевірив всі запобіжники. Спробував від'єднати акумулятор. але нічого. Ви навіть не можете виставити миготіння км(я думаю, тому, що вважає, що відсутність блоку управління системи нпб)
    каже, що я повинен залишити день, що демонтаж і кріпиться безпосередньо до блоку управління подушкою безпеки.

саме ця остання фраза змусила мене прийти сумніви. я не думаю, що є атаки безпосередньо на блок управління подушки безпеки.

Сьогодні вранці я спробував перевірити, що прочитане в інтернеті, і то, коли навколо рамки індикатори подушка безпеки відразу ж нерухомі, і здається, що це означає, що не бачить саме ебу.

втрутитися на завод, не знаючи, в чому проблема, мені здається, малоймовірно, і в будь-якому випадку, якщо не в діалог з ебу я думаю, це їх проблеми.

поради?

додам, що ми намагалися, ввівши радіо серії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    без радіо прямо ви пробували?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    15
    Ви, на жаль.
    Я думаю, що радіо буде мати закуповуються коротка, але, може бути, випадково, побачив, що я зробив 100km.

Мене турбує те, що ви не доступ до ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    я controllerei якщо приходить харчування і маса на блок управління air bag, якщо все ок, відкрити ебу і перевірте, якщо ви бачите щось ненормальне

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    15
    Дякую, я сподіваюся, що електрики його обличчя, я не знаю, що робити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав tabs78 Visualizza Messaggio
    Дякую, я сподіваюся, що електрики його обличчя, я не знаю, що робити
    не ви один схема підключення? банк даних?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    15
    Ні я tapino всі, на жаль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Здрастуйте, спробуйте riprogrammarla ебу іноді, коли напруга акумулятора, завантажити файл ебу нпб псується...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    15
    Я не знаю, як це зробити, я сподіваюся, що електрики спробуйте. В ознайомлювальних цілях: як можна перепрограмувати, якщо ви не можете спілкуватися?має гніздо, відведена для яких спробуйте підключитися?від тієї, запобіжники не вдалося, ні електрики, ні майстерні Fiat

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, для того щоб запрограмувати, ви повинні зняти ебу і зробити це перепрограмувати кимось компетентним...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •