Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477

Renault modus 1,2 2006 рік проблема напруги батареї

Привіт, хлопці, у мене проблема на цю форму, 1,2 бензин горить dtc піду в діагностиці, і я від напруги батареї, я перевірив, все в електриці, поміняв генератор, поміняв акумулятор, ворота, помилка після десяти хвилин, він завжди дає мені ту ж помилку, він-то нам і довелося щось подібне на цій машині..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Напруга зарядки налаштувати? Генератор, який встановлювався раніше був оригінал? На сценік того ж року встановлено генератор те ж саме, але за допомогою pin-коду замість двох звітів про шпигун і давав помилку в діагнозі, навіть якщо завантажити нормально

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Напруга зарядки налаштувати? Генератор, який встановлювався раніше був оригінал? На сценік того ж року встановлено генератор те ж саме, але за допомогою pin-коду замість двох звітів про шпигун і давав помилку в діагнозі, навіть якщо завантажити нормально
    привіт, генератор і оригінал регулювати напругу, що я помітив, коли машина холодна і не робить, дефект робить, коли нагрівається машина...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    вибачте, хлопці, але й можливо, що на цьому форумі немає, і це факт, в цьому роді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    прости todos але крім dtc виникає якась проблема?тип акумулятор, який не заряджається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Як я сказав раніше, новий акумулятор, новий генератор перевірив, все в завод заряд відмінно....але я сходжу з розуму....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ви пробували затяжку всіх проводів маси?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    я все перевірив, завтра спробую поміняти блок управління двигуна, щоб зняти деякі сумніваються.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    хлопці, я поміняв блок управління двигуном, але дефект і завжди (напруга батареї):

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Ви пробували, щоб побачити, якщо напруга закон всі блоки управління дорівнює?
    Оновлення не може бути?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •