добрий вечір всім у мене давно в планах зробити невелику зміну в автосервіс, що у нас на роботі...легендарний fiat uno 1.100 fire з класичної розподільника запалювання rompibolle ха-ха. Я маю намір встановити на цій машині, що на практиці стала однієї точки (у вас встановлений двигун 1.200 в крапку ж), блок управління і все, що потрібно для того, щоб змусити його працювати.На другий день я оговтався від автомобілів, призначених, в руїнах наступний матеріал : ecu iaw16f , блок управління іммобілайзера, антена іммобілайзера з ключем і частина джгута проводів двигуна. Проблема в тому, що я не можу відновити в мережі терморегулятори повний для живлення ебу,і проводка неповної виникли труднощі з проводкою, особливо до коробки, іммобілайзер. У когось є така терморегулятори?або знає, підкажіть, де я можу його знайти?? Не знаю, якщо хтось вже робив такий експеримент, і якщо все це може працювати, але я думаю, що ви,я хотів би на практиці скористатися ecu в точку, тільки потрібно, щоб змусити працювати, запалювання на котушках так: датчик фази с, відносна зубчастий шків,іммобілайзер,котушки, і датчик температури двигуна, я не думаю, буде незамінним другом. Сподіваюся на вашу допомогу привіт всім!!!!!