Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

перехід від запалювання і розподільника запалювання електроніка

добрий вечір всім у мене давно в планах зробити невелику зміну в автосервіс, що у нас на роботі...легендарний fiat uno 1.100 fire з класичної розподільника запалювання rompibolle ха-ха. Я маю намір встановити на цій машині, що на практиці стала однієї точки (у вас встановлений двигун 1.200 в крапку ж), блок управління і все, що потрібно для того, щоб змусити його працювати.На другий день я оговтався від автомобілів, призначених, в руїнах наступний матеріал : ecu iaw16f , блок управління іммобілайзера, антена іммобілайзера з ключем і частина джгута проводів двигуна. Проблема в тому, що я не можу відновити в мережі терморегулятори повний для живлення ебу,і проводка неповної виникли труднощі з проводкою, особливо до коробки, іммобілайзер. У когось є така терморегулятори?або знає, підкажіть, де я можу його знайти?? Не знаю, якщо хтось вже робив такий експеримент, і якщо все це може працювати, але я думаю, що ви,я хотів би на практиці скористатися ecu в точку, тільки потрібно, щоб змусити працювати, запалювання на котушках так: датчик фази с, відносна зубчастий шків,іммобілайзер,котушки, і датчик температури двигуна, я не думаю, буде незамінним другом. Сподіваюся на вашу допомогу привіт всім!!!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    зробити scodifica всього ecu...ви не повинні мати ніяких більше проблем...для з'єднання наберіть на пошуковику терморегулятори iaw16f...щось спливе...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    на жаль, я не інтерфейс спеціально для scodifica,у мене тільки півник v54, але за те, що я міг зрозуміти не можете прочитати ці ecu...я шукаю в мережі і коли є схеми ecu, але нічого про коробці іммобілайзера...завтра починаю готуватися з'єднання ecu, то, якщо я нічого не знайду, мені доведеться чекати, що настає момент, в майстерні, щоб наслідувати їх небагато установка іммобілайзерів. Спасибі манро, за турботу!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Оновлення: мені вдалося зробити всі посилання і спробувати всі до школи,з допомогою діагностики я перевірив, що стартер, що це заборонено, і я намагався пройти і датчик фази на метал, з перервами, щоб спробувати запалювання, але нічого....якщо, проте, через діагностику я роблю активації і котушки іскра є. Завтра, якщо у мене є час, я намагаюся зібрати всі на авто і мене перевірити.може бути, в один сигнал з датчика не дає іскру?? Хто-небудь знає, як мені допомогти?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    зроби uan scodifica всього, що так ти avantaggiati на 80% проблеми черг!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не пам'ятаю, якщо iaw16f має датчик частоти обертання на ефекті холу або вр, але в обох випадках потрібно датчик прочитайте всю колесом..

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Для того, щоб код, я вирішив Карло, я перевірив на діагностиці і блок управління запрограмований і запуск дозволено...сподіваюся завтра встигнути зібрати шків і спробувати все, і так, "кермо", не виправити нічого...хоча з приводу того, що говорить манро насправді я пам'ятаю, що зубчастий шків складається з багатьох зубів, а порожній простір в вмт, тому що буде за те, що у школі не дають іскри...спасибі всім, завтра я дам вам знати, як це пішло!! Поки не закінчу цей експеримент, і я вже думав про інше...а саме: якщо б я використовував ecu і проводка у пункті 75 л. с. тобто, multipoint міг перетворити завод в СНД старий стиль ( авто тепер в карбюратор ) на заводі в LPG послідовний, використовуючи виходи для інжекторів бензин невикористані...інтригує мене все це hehhee

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    тобто дай зрозуміти, що ти хочеш використовувати всі 4 форсунки punto75 в бензин для впорскування скрапленого газу в двигун? якщо ви...пам'ятайте, що lpg для того, щоб бути вводять не повинен бути "працював" з редуктора гбо, щоб зробити це перейти в газоподібний стан, слід ввести у вигляді рідини або, принаймні, варто подивитися, якщо редуктори тиску панда,точка на метані можуть зробити у вашому випадку важливо мати на рампі форсунок, принаймні, 2 бар тиск....перейти пеппе відчуває так ви станете експертами в пошукових...

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Так манро більш або менш те, що я маю на увазі, т. е. використовувати багатоточкове впорскування привід форсунки для ЗРІДЖЕНОГО газу з виходів проводки, призначені для бензинових форсунок...звичайно, я повинен відновити форсунки,рейку і редуктор в руїнах, і я думав про кількох, враховуючи, що в даний час легко, якщо вони знайдуть...що стосується трансформації котушок запалювання я, на жаль, відкласти на завтра,пам'ятайте, щоб мати зубчастий шків, але не знайшов, і я повинен потім перетворити tramjssione ремені poli-v з трапеції.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Для того, щоб перетворити пояси, це займе хвилину, потрібно тільки поміняти шків генератора...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •