Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Обговорення: mini one 1600 90 л. с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127

mini one 1600 90 л. с.

Привіт всім з трохи, що я намагаюся вивчити і зрозуміти карту mini One 1600 90 л. с., порівнюючи його з
    файли, що знаходяться на форумі, і навіть з карти mini One, 115 л. с.

Я заявляю, що я не вважаю, фактори корекції для одержання значень ясно. Перше, що я помітив, між
    карта 90 л. с. і 115 л. с. є значна різниця в карті відкриття дросельної заслінки:
    хто-небудь знає, як його прочитати і, якщо виражається в градусах або у відсотках? Фактор? Так і зрозуміти, якщо треба обробки

карта:
    de.jpg
    minisere.rar

карту я прес з галло v50, відкривши його з ecm не знайти мене немає драйверів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    Привіт всім з трохи, що я намагаюся вивчити і зрозуміти карту mini One 1600 90 л. с., порівнюючи його з
    файли, що знаходяться на форумі, і навіть з карти mini One, 115 л. с.

Я заявляю, що я не вважаю, фактори корекції для одержання значень ясно. Перше, що я помітив, між
    карта 90 л. с. і 115 л. с. є значна різниця в карті відкриття дросельної заслінки:
    хто-небудь знає, як його прочитати і, якщо виражається в градусах або у відсотках? Фактор? Так і зрозуміти, якщо треба обробки

карта:
    de.jpg
    minisere.rar

карту я прес з галло v50, відкривши його з ecm не знайти мене немає драйверів
    я забув, що зображення на різниці відкриття клапана

відкриття valvola.jpg

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    15
    Добрий вечір
    я теж зацікавлений, щоб щось зрозуміти на цій карті найбільше я хотів би зрозуміти, яка це стратегія, яка приймає блок керування дросельну заслінку,я думаю, у відповідності з часткою акселератора, оборотів і навантаження двигуна.
    Або в залежності від інших змінних.
    Тому, можливо, ми зможемо краще зрозуміти, що така зміна можлива зміна полягає в зробити, відкрити дросельну заслінку, грунтуючись виключно на відсоток відкриття педалі акселератора, виключаючи все інше.
    Вітаю і я залишаю це слово в якийсь фахівець, який може нас просвітити, або хтось інший, який виявляє свої думки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    15
    Але що ви пішли всі?? :-))

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Вітаю, 8 повідомлень за 2 роки, я не думаю, що перебуваєте на першому прибуття рішення remap, що мало хто знає, може бути, беручи участь + ви можете мати можливість дізнатися, хто вже робить років......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    15
    Абсолютно вірно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Вітаю, 8 повідомлень за 2 роки, я не думаю, що перебуваєте на першому прибуття рішення remap, що мало хто знає, може бути, беручи участь + ви можете мати можливість дізнатися, хто вже робить років......
    Citazione Спочатку Написав Факт Visualizza Messaggio
    Абсолютно вірно
    Здравствуйте, я шукаю відмінності між картою 90 і 115 л. с.

відмінності 90-115a.rarвідмінності 90-115b.rarвідмінності 90-115c.rar

і ті карти, які змінюються пошуку в мережі

mod1-5.rarmod5-10.rar

а потім зрозуміти, що це

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    привіт, я намагаюся поставити Скріншоти, які заархівовані......може бути, хто-то мені допомагає щось зрозуміти

сумніви в тому, що я думаю, що це обмежувач оборотів

mod1.jpg

а ecm це як в обмежувач оборотів:

limgiri.jpg

завжди цей Скріншот може бути обмежувачем крутного моменту?

сподівалася, для того, щоб створити корисне обговорення

ps:
    відомо, що лічильник повідомлень працює постійно, навіть якщо я також написав в обговоренні digipro, може бути, не корисно знати, що інструмент, на w168 виправляє obd км, але в рамках KIW зберігаються купони з даними км, etc...якщо ви входите з mb star)
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    не допоможуть

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    15
    Доброго ранку
    Я не хотів би помилятися, але думаю, що тут не допоможе ніхто, я кілька повідомлень, світлі, як правило, не srivo ніколи, але я дотримуюся багато дискусій (в декількох форумах) і можу тобі гарантувати, що коло допомоги-це дуже вузький. Подивитися добре, що в перший раз я попросив щось, (тільки цікавості х, що мені не потрібно робити ніякої роботи), що я чув, після того, як я запитав в упор жартівливо-де-зникли всі...
    Але якщо ви хочете, будь ласка, зв'яжіться зі мною в лічку, як я можу вам допомогти з задоволенням....
    P. s. Якщо ви вірите влади, а також bannarmi
    Вітаю всіх, навіть тих, хто не заслуговує

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •