Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22

Question Різниця alfa 147 150 і 170 л. с.

Добрий вечір, хлопці.
    Від року у мене є 147 Q2 з dpf потужністю 150 кінських сил. Кілька днів тому сперечалися на цю тему rimappe etc, мене виникли сумніви, якщо 147, 170 л. ducati corse, він же механічної структури, кузова і simila, і, відповідно, якщо вибраний тут відміну від 20cv більше, порівняно з моїм це просто питання управління, тому що, наскільки я знаю, двигун завжди lt 1.9 jtdm. Ви знаєте, мені щось сказати про це?
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Різниця полягає як в естетиці, що і інші, наскільки я знаю.
    В ECU не дзеркальні, як hw (і, звичайно, sw) і вал двигуна з різних матеріалів.
    У вали абсолютно різні.
    Голова з алюмінію.
    Турбіна менше (я думаю, щоб надати більший крутний момент на низьких оборотах)
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Отже, просто покласти на карту ducati corse на мій роботу зробили жахливо, чи не так?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    ви можете порівняти "карти", щоб побачити, де втрутитися і почати відчувати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    На жаль, я не де використовувати карту ducati corse, і особисто я маю на увазі мало... запропонував перепризначити моя безпосередньо, колега, за 150€, але я прийшов сумніву, якщо б не краще покласти прямо, що і ducati, щоб уникнути помилок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав X4N Visualizza Messaggio
    На жаль, я не де використовувати карту ducati corse, і особисто я маю на увазі мало... запропонував перепризначити моя безпосередньо, колега, за 150€, але я прийшов сумніву, якщо б не краще покласти прямо, що і ducati, щоб уникнути помилок.
    Привіт, але ваш колега-професіонал? або любитель в розгубленості? зробити пошкодження, займає мало..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, але ваш колега-професіонал? або любитель в розгубленості? зробити пошкодження, займає мало..........
    Чесно кажучи, не знаю, як сказати вам, якщо ви професіонал, або краще..він говорить чудово, в компанії, але це справа зроблена "на будинок" ми говоримо, маючи його вже перепризначений кілька автомобілів, і чув, що ви знайшли все чудово.
    У разі, якщо accettasssi в farmela зробити, сказав, що дасть мені обидва файлу, і оригінал, і те, перепризначений...я міг би в цей момент її вивчення, хтось тут на форумі? Чи є особливі вимоги?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав X4N Visualizza Messaggio
    Чесно кажучи, не знаю, як сказати вам, якщо ви професіонал, або краще..він говорить чудово, в компанії, але це справа зроблена "на будинок" ми говоримо, маючи його вже перепризначений кілька автомобілів, і чув, що ви знайшли все чудово.
    У разі, якщо accettasssi в farmela зробити, сказав, що дасть мені обидва файлу, і оригінал, і те, перепризначений...я міг би в цей момент її вивчення, хтось тут на форумі? Чи є особливі вимоги?
    Це ваше право мати 2 файлу...ori знаходиться у вашій власності і мод платити..***** unque так, якщо потім їх місця в форумі, ми дивимося на них з задоволенням.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Скажу з досвіду бачив, що у мене є друг, з 147 ducati corse 170cv і деякі зміни естетики та розвантаженні прямого, до якого я зіставляється автомобіль більше ніж один раз (і ніколи не був радий, і хотів все більше і більше, поки він не почав трощити те, що бачив, як керівництво аа).
    Не вам робити карти, перебільшені бачив, що автомобіль вже його має свій, ви витрачати більше грошей на ремонт, що і треба, як сказав errecinque, пошти, роботи з колегою, і ми бачимо і обговорюємо на які-небудь зміни.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Поговоривши з ним, і сказав йому точно, що я не збираюся йти, то кожні 3 дні з механіком, він порадив мені "починати" з +20 резюме для того, щоб не sollecitareppiù час механічної частини двигуна і турбіни... Думаю, що на мій погляд вже 20 резюме дуже багато, і для деяких це просто "початок".

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •