Результати 1-5 з 5

Обговорення: Fiat Coupe 2.0 190cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Fiat Coupe 2.0 190cv

Добрий вечір всім, цей автомобіль вже придбали підключений диск, але так як не робить як треба, я хотів би знати, якщо це може бути проблема файлів або добре, так. У порівнянні з іншими авто рівні, дійсно звернувся у втечу, і я, турбо-бензин не експерт. Fiat Coupe 2.0 turbo 190cv 2004 року, Iaw 4wf. Спасибі всім.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    якщо хочете рада заряду відразу карту орі... я дав йому швидкий погляд, і він приростів непропорційно (навіть більш ніж на 110% overboost)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    Ariccia (RM)
    Повідомлення
    3
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Добрий вечір всім, цей автомобіль вже придбали підключений диск, але так як не робить як треба, я хотів би знати, якщо це може бути проблема файлів або добре, так. У порівнянні з іншими авто рівні, дійсно звернувся у втечу, і я, турбо-бензин не експерт. Fiat Coupe 2.0 turbo 190cv 2004 року, Iaw 4wf. Спасибі всім.
    На жаль, я не тому скачати файл. Автомобіль я думаю, це 94-го, а не 2004 року
    Якщо ви можете надіслати файл-тобто do' поглянути. Але не силою, не там проблема, ніж sfracelli.
    Пам'ятайте, що це: авто 22-х років (проводки, хрусткі, насоси бензину з 10В вище, etc etc etc).
    Зіставлення їх без приладів, додаткових (вже встановлених, або реєстратор даних твоїх особистих), є засобом самогубства оголосив
    Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Ви 94 вибачте, ми працюємо на механіці.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    Ariccia (RM)
    Повідомлення
    3
    Як тільки буде повна, attaccaci зонди (Wide, Турбо і EGT) і "факти говорять, від неї" як на магнітній стрічці.
    Повторюю, менше, ніж sfracelli (типу: всі криві в +50%, без політики, або виправлення, постукайте в капусту, кроком заздалегідь "точки" і не "значення"), не тільки розуміє, переглянувши файл, якщо автомобіль добре чи ні

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •