Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    35

Зниження підсилювач гальм

Я не знаю, якщо питання вже була дана відповідь, але я хотів би знати, якщо існує можливість відсталих поршня стежити за рівнем гальмівний електричні з допомогою elm327, що діагноз типу autocom мені здається, зможе зробити вже його, уникаючи, таким чином, він "струс мозку" з допомогою спеціального ключа.
    Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Elm не знаю, якщо у цієї функції, тому що я не використовую, але ці поршня йдуть заборгованість тільки з діагнозом не вручну

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, якщо і заблокований з якоїсь причини немає, нормального життя, що все працює з одним інструментом діагностики ви можете видалятися...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    Привіт, якщо і заблокований з якоїсь причини немає, нормального життя, що все працює з одним інструментом діагностики ви можете видалятися...
    Ок, але який sw використовуєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    З цікавості, на яких авто встановлені електричні гальма? І поршня не більше тиск, гідравлічно? Тобто, як це працює грубо цю систему?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав aleg Visualizza Messaggio
    Elm не знаю, якщо у цієї функції, тому що я не використовую, але ці поршня йдуть заборгованість тільки з діагнозом не вручну
    Я думаю, це більше питання, ніж sw і все одно вручну поршневими супортами йдуть "хворі" саме за допомогою спеціального інструменту, який має набір різних адаптерів для різних брендів, зокрема я не знаю, якщо на деяких автомобілях повинен зробити це тільки через діагностику.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Те, що буде відставання і привід стояночного гальма після він штовхає плунжер вручну після установки гальма необхідно привести двигун в нормальне положення з допомогою діагностики

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    13
    це точно, я зазвичай роблю через vcds

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Наприклад, vw passat я використовую tecnotest або axone я не знаю, чи існує щось sw, що не в змозі зробити з elm 327..в цьому випадку є кліщі гідравлічні з нормальним позаду тільки електродвигун привода стоянкового гальма ..якщо не arretri до діагностики не йде ..ламається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав DavideO Visualizza Messaggio
    Наприклад, vw passat я використовую tecnotest або axone я не знаю, чи існує щось sw, що не в змозі зробити з elm 327..в цьому випадку є кліщі гідравлічні з нормальним позаду тільки електродвигун привода стоянкового гальма ..якщо не arretri до діагностики не йде ..ламається
    Elm не робить, робить будь-яка діагностика це Добре, але nn elm...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •