Результати 1-9 з 9

Обговорення: Думку карта Ford Fiesta

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    13

Думку карта Ford Fiesta

Привіт, я заявляю, що я на початку і хотів би навчитися зіставляти пристойно.
    Якщо ви можете подивитися на цю картку і дати мені якийсь відгук/рекомендації про те, як її покращити?
    Додаю файл орі і mod.
    Спасибі.
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    13
    є деякі душі, pia, що мені може дати відгук?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я не думаю, що з 7 повідомлень хтось тобі допоможу, ти можеш бути так само сумлінно, але ки говорить, що ви є користувачем кошмар??
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    13
    Вибачте, але це не повинно бути особливо в початку, що один питає поради про те, як рухатися в область, для нього новий?
    Мені трохи важко втрутитися в інші теми, де мова йде про мод карту з вкладів корисними для інших, якщо вже я не можу працювати для мене в автономії.

Так що те, що ти сказав, мені здається, трохи суперечить духу форуму.
    Я беру участь в інших форумах, на теми, де я трохи більше, дай мені термін, спеціаліст, і допомогу, якщо я можу, як той, хто має 1 повідомлення, що той, хто має 10000. Це тому, що я роблю так, безкорисливо, не претендуючи, що ще повинна мені дати те допомогу або внесок. Потім, якщо він робить, тим краще, але у мене немає цих претензій.

Сказав, що, якщо це прийнято на форумі, я дуже радий бути користувач, який тікає.
    Привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Wraith, що ти МАФ на свій авто і що стехіометричне відношення ви розрахували?
    Опишіть, що результат ви хочете отримати, тому визначити які-небудь зміни в файли (які я зараз не можу відкрити, що я не з пк, підходить).
    З приводу "критика" сказав карло, не засмучуйся, але дозволено.. тут, як і в багатьох інших форумах, всі питають, отримують і тікають..
    Завжди сумую внесок у дух форуму ПОВИНЕН існувати.
    Ти не повинна бути включена бачив, що ти зареєструвався зовсім недавно, але бере участь в обговореннях і ти побачиш, що ніхто тобі нічого не скаже.
    Привіт
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    13
    не можу погодитися з вами, що на форумі, кожен повинен зробити свій внесок, а не тільки вимагати допомоги, хоча, якщо, як я вже сказав, де ви починаєте і не знаєте, навіть не речі для себе, я бачу, що триває він може радити іншим.

До речі, повертаючись до теми, що ти маєш на увазі, що ти МАФ? Конкретної моделі або іншого?

Питання стехіометричне співвідношення, те, що я не знаю, як ви повинні налаштувати...в тому сенсі, що теоретично його зниження, дизель, у вас більше потужності, але, як правило, нижче 15:1 повинно почати курити погано. Ось, як ми може відрегулювати для того щоб мати прийнятний компроміс?
    Точно, справедливості заради, що в той час я не міг ні зайти, щоб переглянути параметри роботи, тому що я в очікуванні інструменту.

Мета буде оптимізувати трохи автомобіль, надавши йому трохи більше потужності і жвавість, які намагаються поліпшити споживання. Нічого роздратований.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    я не думаю, що з 7 повідомлень хтось тобі допоможу, ти можеш бути так само сумлінно, але ки говорить, що ви є користувачем кошмар??
    Запитав думку, не що зроблена карта.... хто знає, дайте відгук це правильно, що його мені і покажіть, де він може поліпшити, змушуючи його думати і вчитися. тільки таким чином, ви бачите, хто має доброї волі, щоб вчитися. я, на жаль, це екю, я поки ще не знаю і не можу сказати нічого, але ви побачите, що хтось говорить щось про це

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Wraith рада від одного, але один одному прямо..
    У вас є "ПОШУК" вище, пошук слова, сказані раніше, і відчувати себе різні пост, ви повинні прочитати трохи, але вийдете переможцем, безумовно,... інформації було дано в надлишку.
    Іди, покажи, що ти можеш зробити на цей пост!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Wraith рада від одного, але один одному прямо..
    У вас є "ПОШУК" вище, пошук слова, сказані раніше, і відчувати себе різні пост, ви повинні прочитати трохи, але вийдете переможцем, безумовно,... інформації було дано в надлишку.
    Іди, покажи, що ти можеш зробити на цей пост!
    тоді я знаю, що таке maf
    ти спочатку мав на увазі, якщо я увійти в кількість всмоктуваного повітря через читання маф так міг налаштувати на кількість палива, яке треба вприснути? Я правильно зрозумів?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •