привіт, я зробив читання захисник мій клієнт (40 секунд)
я докладаю дамп я хотів би знати, якщо ? ок. з ecm не виявляє читання
привіт, я зробив читання захисник мій клієнт (40 секунд)
я докладаю дамп я хотів би знати, якщо ? ок. з ecm не виявляє читання
Привіт DanielinoMB це ecu motorola Mems3 цей ecu ? оснащена не тільки від MG, Rover, Land Rover, з ecm не ти точно.. читання ? ок
Терпіння і чеснота сильних..
спасибі еп інформація!!! ви знаєте, мені, що і як зробити, щоб rimapparla?
звичайно, писати я можу зробити з галло 2 разів перепризначений...
Не ? легко підключите його, я не думаю, ви знайдете хтось готовий тобі допомогти у редагуванні, у вас місце деякі адреси, де ви отримаєте, безсумнівно, щось:
023ba,02548,026d6,02864 карти дизель 17x1
01052,012 ba карти turbo 14x1
Терпіння і чеснота сильних..
велике спасибі за ваші поради![]()
додам:
драйвер свистіти 00F04 І 00FC2
обмежувачі крутного моменту 0185E І 018AC
sprayng time 023BA,02548,026D6 І 02864
корекція попередньої інформації
обмежувач диму 012BA,01052 і 011FE
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Піднімаю цю Тему,
також я повинен зіставити цей ECU,
я скачав карту з kess.
Як я міг його зіставлення?
З повагою.
Полум'яний привіт, я, я, граючи з цієї ECU від часу, якщо я можу допомогти, а також запитати. Якщо кілька місць sceen, ми бачимо його разом.
Я забув, наскільки великий файл, який ви читаєте?
Привіт Canotto2000,
Отже, моя проблема на Defender TD5 2004 року
файл ліжко-256 MB з Kess V2.
По суті, довелося починати з файлу зіставлено (не від мене), з іншого-програміст.
З допомогою ECM Titanium я зміг знайти вручну DRV і буде змінюватися далі
карти зазначених драйверів, я прийшов до точки, в якій машина йшла в recovery, але за словами
клієнт (мій знайомий) машина повинна йти далі, тому що старий тренер йому імплантували карту від гонки (щоб дати йому зрозуміти, як він міг піти)
що було багато, більше поганого, ніж, що я зробив;
але, на жаль, з моїм кілька навичок, я сказав йому, що більше так не міг зробити і тому, що двигун не брала більше дизельного палива, так:
не курив, але він відчував, що zoppicava до мінімуму, щоб теж дизель і сказав щиро бажали по-справжньому сильним.
Приїхали на цю карту кінцевому рахунку, що НЕ було в recovery, тобто після ста писання,
проходить близько 2 тижнів, і я зв'язався з замовником, він говорить, що машина не їздила більше,
однак він вирішив все це, відправивши ЕКЮ в північній Італії, coon відповідь, що блок управління був спалений, щоб
моя вина, і йому вони повернулися з мапу, більше поганого.
Це тому, що, хоча у форумі я запитав, якщо цю річ можна було також, тому що машина з моїх різних відображень
він об'їздив близько 6 місяців (завжди з відображень, в якому не було у recovery) і особисто я не бачив цієї людини
і торкнувся рукою цей інший відображення для порівняння.
Я, чесно кажучи, з цією людиною і я згоден на оплату по закінченні роботи, і, можливо, це відмовка,
однак, перш ніж звинувачувати кого-то я хочу бути впевнений, що ці речі не можуть відбуватися.
З повагою.