Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289

Post То я не розумію в bdm з edc16u1 vag

хлопці, я відкриваю цей пост, щоб запитати питання про проблему на edc16u1, встановлений на golf 5 tdi 140cv, я провів кілька тестів, щоб його можна було прочитати по bdm, півник не знає, і мені про помилку, у той час як ktag закон, але хоча робити резервне копіювання все в порядку, коли я вибираю flash, щоб прочитати, коли приїхав в 99% мені помилку cecksum, вважаючи, що це не з вини програми я виконав, завантажте і встановіть visual c++2005, потім я спробував з edc16c39 і прочитав все до досконалості, навіть листи він виконується успішно, я відновив edc16u1, але нічого, приїхав на 99% я від цієї помилки, незважаючи на під скажіть що читати ? успішно, з galletto мені вдалося знайти терморегулятори і я читав туристичне від гребеня, так само для c39, я хотів би зрозуміти, якщо півень є кілька помилок на edc16u1 в bdm і якщо помилка cecksum в ktag ? це теж помилка, дякую всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Перевіряє, добре підключення bdm гребінь або газу. Мені трапилося, що я читала поганий файл, і це був тільки питання про зв'язку. Півень визнавав, ecm, але якщо він читає правильно. Повторно його schedino все ок

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    спасибі, марко,я перевірив-й? раз, але я не зміг підключитися, помилка "мікро не підтримується" давав, а за вами?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    хлопці, мені вдалося вирішити ;-) просто змінити напругу bdm від 3.3 до 5.0 і півник читає і пише все чудово, єдине, не виправляє cecksum у запису на flash, micro

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    спасибі, марко,я перевірив-й? раз, але я не зміг підключитися, помилка "мікро не підтримується" давав, а за вами?
    Ви впевнені, що це EDC16?
    вчора мене спіткало EDC17 і я збирався поставити під dimma з schedino Bosch..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    sicurissimo, на табличці повідомляє, edc16u1, і з ktag я читав, без проблем з протоколу golf tdi 140cv він хотів, щоб ми трохи heheheh avr? зробив малюнок новобранця, і я повинен визнати, що вони, але врешті-решт ми прийшли

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Вибачте! як змінити напругу?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    вам потрібно зробити, cos?, перейти в екран bdmjtag mpc55/56, коли ви знаходитесь в екрані bdm, дивіться у верхній, де c'? напруга є 2 точки, як правило, один вибраний ? 3.3 вольта, але в боці, якщо клікніть на c'? сколково? вибрати 5 ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    у мене була така ж проблема, вирішена шляхом зміни напруги від 3,3 до 5, використовуючи fgtech v54.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Але на версії v50 c'??... Я не вважаю,

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення