-
дивна проблема з 59f
Доброго ранку
я борюся з fiat Punto 2002 року і ебу 59f М3 HW603.
Машина не розпізнає ключ (ключ маршруту, тому що падіння)
Потім я біжу scodifica всього спеціальний інтерфейс, зроблений читання після програмування, і мені каже: "Immo off".
Як не дивно машина не заводиться і залишається індикатор CODE горить!!!!
Як це може бути?
Хто-небудь знає, дати мені вказівки?
Спасибі всім
-
Я не думаю, ви можете зробити її так, тому що всього на 59F не дуже добре працює, ви випадково не на той Момент, у вас є тахометр і покажчик температури води?
-
Привіт, Уолтер і спасибі за відповідь.
Ви в машині є тахометр і стрілка температури води
-
Шкода, то ви повинні поставити емулятор, щоб тримати ecu діва. Якщо б ви мали, ви могли б вибрати зміни, які залишав діви ecu. Але якщо ви так втрачаєте діяльності тахометр і води.
-
Alt пробач мене!!!! Я плутанина я теж кожен раз!!! Ваш у консервній банці, в черзі під кермом??? Якщо у вас є staccala після того, як ви riverginato ecu подивитися що повинно бути в порядку потім!!
-
так що я повинен зробити діва і поставити емулятор, чи не так?
Я б ви сказали, який емулятор, навіть в приватному порядку?
Ще раз спасибі
-
Спробуйте зед, якщо він у консервній банці, в черзі під кермом!!! Цієї версії їх, мені здається, що ми щось ще!!! Також і тому, що не знаю, де порадити взяти емулятори
-
ні не має шухлядці Code
-
Noooo!!! На жаль, я більше не знаю як допомогти!! Давайте подивимося, якщо є хтось, хто знає більше за мене і знає, може бути, вам допомогти чи порадити якийсь емулятор. А в мережі, то ви повинні знайти щось!!
-
Але спробуйте повторити ключа??? У вас немає можливості читати від тіла, щоб витягнути з черги і писати транспондера??
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму