Результати 1-8 з 8

Обговорення: форсунки golf 5

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74

форсунки golf 5

у мене golf 5 2.0 tdi bkd і сьогодні вранці я замінив прокладки форсунок, тому що там були сліди масла у фільтр дизельного палива і чому іноді вранці важко виїхати. двигун до сьогоднішнього ранку була бомба, потягніть вниз від страху. замінені всі прокладки, зібрав всі, і, як відомо, пройшли як мінімум тихіше. поки все добре. виходжу з машини, даю йому час, щоб нагрітися і потім прово на шосе. з високих передачах, здається, fire1.2, коли виходить в парі тремтить. на високих оборотах все майже гаразд, досить мляво, але не тремтить, принаймні. тоді видалив кришку штовхачів, перш ніж я записав форсунки до упору - 180° тепер їх на 225. нічого не робити, все одно. тепер я думав, що, так як болти, які тримають його на місце форсунки, не я їх дуже вузькі, насправді я б боялася, що я лінзи/span, може бути, що інжектор отвори і стиснення в дизельному ланцюга? не знаю, що робити. ви допоможете мені?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    тих, форсунки, насос, їх монтаж і точним, як розміщення і настройка, для мене не вирішуються або добре розташовані.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Установка справедлива, я думаю, я зробив інші подібні, я чув, pompista раніше, і я сказав, що вони йдуть, як інші. Для монтажу, крім гвинтів, здається, все obbiligato

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    І якби я чисто обприскувачі з щіткою??? Можна закрити отвори? І pompista, сказав, що, може бути, це, однак, не в перший раз, що я роблю, я зробив це останнім часом з форсунок Mercedes п'єзоелектричні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав djang01 Visualizza Messaggio
    І якби я чисто обприскувачі з щіткою??? Можна закрити отвори? І pompista, сказав, що, може бути, це, однак, не в перший раз, що я роблю, я зробив це останнім часом з форсунок Mercedes п'єзоелектричні
    Не треба робити абсолютно!!!..
    я для очищення накипу підказки використання каустичної соди, то зерна сухі, так сказати, виходять нові, як від промисловості...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Звичайно, що може бути!!Я застряг форсунок siemens тільки розбирати! Я думаю, що на цей раз це був не "пощастило", але матовий-це ризик!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Якщо ви щіткою млин... поради..звичайно, ви не закупорює пори ж..вони настільки малі, що щітка може заткнути...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Так, я знаю, що мені доведеться міняти розпилювачі.., Що ви говорите, це випадок прийняти фіра + 30%? В карті я знаю, що слід знизити твердість від 30% до максимальних оборотів, однак, потрібно зменшити навіть на низьких оборотах? Безумовно, потім доведеться лагодити карту заздалегідь, збавляючи в якійсь мірі. Або скажіть, краще залишити його в спокої? Турбіна максимум, що мона буде гібрид з боку компресора pd 170

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •