Привіт всім, хлопці, хто-небудь з вас намагався використовувати elm bluetooth з мнс?![]()
Привіт всім, хлопці, хто-небудь з вас намагався використовувати elm bluetooth з мнс?![]()
клон або орі?
а і добре працює..
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
також з torque на android працює пристойно
зазвичай я використовую кабель (я довіряю більше за читанням), але я пробував також bluetooth для скасування обробки помилок ecc, і це було чудово. Звичайно, і менше, plug&play usb-кабелю в тому сенсі, що треба визнати з пк і конфігурації, такі, як двері на multiecuscan
Спасибі, хлопці, я тільки боюся, що не працює добре, Bluetooth,...бачив, що для вас працює, я беру, Bluetooth �
Дивіться з досвіду скажу, що модель BT не потребує змін для діагностики і робить це на plurimarca в той час як USB-тому тільки групи FIAT/ALFA/LANCIA бачив, що МНС має обмеження виробника-і USB вимагає змін на pin роз'єм OBD2.
Для зручності тільки для читання помилок і діагностування основі перейти з того, BT, та інші функції в режимі реального часу і діагностики серії не погоджується, прямо клон, але тільки Оригінал (в якості альтернативи ви можете змінити тільки чіп elm327 і змонтувати на платі клону).
Я сподіваюся, що це ясно поняття
ВТ в plurimarca з моментом я маю на увазі, звичайно..
я всі версії і відмінно працює!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Ви все ясно. Спасибі всім.