Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Кореляція файл ОРІ І Контрольної суми

Всім привіт

мені потрібна інформація, що стосується кореляції, яка існує між
    файл ОРІ і контрольну суму одного і того ж.

Я поясню проблему, в якій я натрапив:

Я скачав карту, вже змінилися (Defender TD5 2004 року) з kess V2,
    я поклав картку ECM Titanium, і я не знайшов ніяких Драйверів я вставив вручну
    і у вікні, де має бути номер контрольної суми був сірий без номерів, я зробив 2 зміни
    не перестарайтеся з параметрами (драйвер давав тільки карти уприскування parzializzato і корекція + обмежувачі крутного моменту).
    З першої зміни машина не пішла в безпеці; з другої правка", а не машина на швидкості або константи при
    сильні accellerazioni машина пішла в безпеці (не брав газу), повертав ключ і плюс став мотоцикл
    і проблеми не було, поки не було взято звичайну процедуру; я поставив у попередньому файлі.
    Через кілька днів ECU, пішов у блок, а не фари (я не міг перевірити), і мій друг надіслав ECU у Тренто і сказали, що він був заблокований мікропроцесор по мірі того як я читав, 1/3 карту і проблема, що я зіткнувся навіть на Мерседес.

можливо, що він неправильно дав зробити відображення або проблема, що я змінив карту, вже змінилися, і не кричи, а контрольна сума було не так?

P. s.: справа в безпеці, хотів би виключити, що досягли обмежувачі IQ або інший, тому що крок, дійсно смішно,
    крім того, це буде перший раз, що мені робити, блок Мікро-після днів роботи (навіть якщо у мене буде in bad dad десять їзди), і всі, скільки
    тепер вони йдуть, і не виявили ніяких проблем.

спасибі всім!!!

Mappa_mod_Defender_TD5.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Мені довелося на Audi A3, що програміст не помилявся Контрольної суми і після кілька днів не їздила на машині, була проблема файлу, однак, чому практика, контрольна, створював цю проблему. Я не думаю, що ви пошкодили HW, але це тільки проблема у файлі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    але, як ви кажете, вас "проблема файлів" ви маєте на увазі, що файл точкою був пошкоджений (ori не змінений
    або файл вже зіставлено, що я ходила ще раз змінити?

Оскільки я додаю іншого, що, коли я змінити тільки один БІТ в частині, в якій
    значення FF або 255 ви прийшли, щоб створити криву або декілька кривих, які пройшли від 0 до 255, то просто відкрийте файл, і ви його бачите.

Може бути не те?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, іноді трапляється дивне, на деяких ебу , на Peugeot 207 1,6 hdi була батарея завантажити клієнт зупинці машини через деякий час клієнт ставить знову в рух машини, щоб піти не багато більше, врешті-решт, після опитування він був видалений якийсь біт у файл в ебу..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    58
    Здрастуйте, у мене така ж проблема, поверніть оригінальний файл і подивитися, що працює... тільки проблема зміни помилкові або неправильні контрольні суми, навіть якщо Kess повинні виправити автоматично під час запису chk.

Я замість цього використовую MSB без flash і з допомогою програміста, у мене проблема з підрахунком контрольної суми. Хто-небудь знає, як розрахувати chk?
    Я пробував з ECM, але не вважаю, сім'я ecu...

Help

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    10
    Я зробив кілька тестів, з Титаном на виправлення CKS, починаючи з мапу вже мод. але навіть знаючи сім'ї для виконання CKS, та незважаючи на це у стадії написання програміст говорив мені, CKS правильно, авто, авто були проблеми, типу живлення не швидкий чи не постійно, мінімум неправильною, або ходив в recoveri, прости все, ori, потім утриманців на Titanium файл кричи, а то мод працює, і зробити різні зміни
    Також за допомогою програми коректор CKS просить файл ori для порівняння.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    якщо може допомогти, на пк я checksum corrector.. якщо ви можете вплинути, його місце

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    58
    Привіт рага,
    я вирішив просто завантажити файл мод працює в ECM, потім я шукав DRV тільки на свій файл і автоматично мене перерахована і виправлена CKS. Повторного відкриття файлу mod я міг би зробити всі зміни, які я хотів, і все, ніби працює.
    Що стосується програміста, eprom, переконайтеся, що адаптери не є китайською або у всякому разі не доцільним, в іншому випадку в писанні ви змінити декілька біт, і шкода-це факт, і двигун не піди в рух.
    Все це я вирішив, купивши адаптер original для мого gq-4x...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •