Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: Blue&me fiat 500 '14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155

Angry Blue&me fiat 500 '14

Привіт друзі, сьогодні я вступила Fiat 500 в майстерні,клієнт мені повідомляє, що автомобіль з-за удару спереду довелося міняти приладову панель.У змінити його зібрали приладової панелі з кнопок на кермі,вхід aux/usb,blue&me, де на цьому автомобілі не були встановлені раніше.
    Зараз клієнт скаржиться, що команди на кермо для автомагнітоли працюють правильно, але інші кнопки, як голос і відповідь по телефону не працюють.Я намагався зробити діагностику в системі convergence але це не робить мене краще увійти.Я перевірив-під приладової панелі з боку пасажира є блок управління, чорного кольору, з ручкою синього і вважаю, що це convergence цього автомобіля.Я хотів запитати, якщо хто знає, то цього автомобіля convergence за собою двері і на приладовій панелі з боку пасажира, тому що пам'ятаю, що в моделях '07 носив на спині, і якщо у вас схему підключення для системи blue&me цього автомобіля, де я можу перевірити всі з'єднання та їх харчування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт ciccio84, зокрема, не пам'ятаю, 500, де його монтує,як правило, проте, на багатьох автомобілях встановлюється в ящик рукавички праворуч, де в разі його відсутності складаються документи...що стосується електричної схеми спробуйте пошукати в elearn такий автомобіль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Привіт ciccio84, зокрема, не пам'ятаю, 500, де його монтує,як правило, проте, на багатьох автомобілях встановлюється в ящик рукавички праворуч, де в разі його відсутності складаються документи...що стосується електричної схеми спробуйте пошукати в elearn такий автомобіль
    Де я можу його знайти Giuseppe89 в elearn, що я можу вам служити?вибачте, але ви мало, що вони складені у письмовій формі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, я думаю, що потрібно налаштувати для тіла тип команди, що і рік, встановлені на автомобіль, так як до цього не було серії...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Що стосується elearn пошук в інтернеті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    На convergence встановлений з боку пасажира під багажник є цієї коробочки-чорний, однак, не всі рівні, деякі мають тільки usb і інших usb і гучного зв'язку, якщо не завжди, він nn може працювати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Потрібно налаштувати тіла, так як автомобіль не носив серії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Хлопці, хто-небудь зуміє отримати схему цієї установки я не зміг знайти і не вдалося отримати навіть elearn цього автомобіля!Хтось може мені допомогти?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    26
    Як правило, блок управління, що citavi замінити, тільки після зняття батареї.Знайдіть на відновлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав Андрі Visualizza Messaggio
    Як правило, блок управління, що citavi замінити, тільки після зняття батареї.Знайдіть на відновлення
    Слід замінити, навіть після відключення акумулятора? Ти впевнений?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •