Результати 1-9 з 9

Обговорення: гольф 4 edc15p

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44

гольф 4 edc15p

привіт, хлопці, мені потрібна допомога, якщо параметри се я збільшив мого ебу я зробив правильно вас місце файли, заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    привіт s.tuning89!будемо виходити з того, що инкременты повинні бути скопійовані на всі карти однодумців,ecm, перш ніж зберегти, мені здається, тобі це говорить,то цим кроком вони без політики (не сприймати як образу he!)у деяких випадках частині, теж з кроком в load, що оборотів, можливо, саме для цього сани зчеплення і не вистачає якоїсь обмежувач, ось в.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    Але Ке образ, навпаки, я дякую тобі, х, що подивитися, а Ке ви можете пояснити трохи см мені почати??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    Се типу обмежувач не вистачає???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    привіт s.tuning89!будемо виходити з того, що инкременты повинні бути скопійовані на всі карти однодумців,ecm, перш ніж зберегти, мені здається, тобі це говорить,то цим кроком вони без політики (не сприймати як образу he!)у деяких випадках частині, теж з кроком в load, що оборотів, можливо, саме для цього сани зчеплення і не вистачає якоїсь обмежувач, ось в.
    редагувати цей файл в 2d, звичайно, не вистачає, будуть обмежувачі xo, так як не cosco добре, се слід змінити я їх залишив оригінальні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    привіт s.tuning89,поки ми не.......подивіться на діаграми та осей.також в таблиці ви помітите, що "" з кроком вже в 500 обертів...........що стосується обмежувачі більше ми бачимо ,ми намагаємося робити добре перед "тиском".

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    дякую і вибач за турботу, але хочу дізнатися

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    хлопці, типу я зробив таку зміну xo, перш ніж завантажити його на цей раз я хочу бути впевнений, ке піти, і я знайшла пораду від вас

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав s.tuning89 Visualizza Messaggio
    хлопці, типу я зробив таку зміну xo, перш ніж завантажити його на цей раз я хочу бути впевнений, ке піти, і я знайшла пораду від вас
    без образ, але допомогу ти отримав, і ти не постукав.
    Ти пішов шукати каша готова і хочеш, щоб теж правильно?
    не жартуємо.. або беріть участь у вивченні або не залишати сміття третіх осіб без застосуватися, ти втрачаєш час, ти і робиш витрачати час на нас
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •