привіт, хлопці, мені потрібна допомога, якщо параметри се я збільшив мого ебу я зробив правильно вас місце файли, заздалегідь спасибі
привіт, хлопці, мені потрібна допомога, якщо параметри се я збільшив мого ебу я зробив правильно вас місце файли, заздалегідь спасибі
привіт s.tuning89!будемо виходити з того, що инкременты повинні бути скопійовані на всі карти однодумців,ecm, перш ніж зберегти, мені здається, тобі це говорить,то цим кроком вони без політики (не сприймати як образу he!)у деяких випадках частині, теж з кроком в load, що оборотів, можливо, саме для цього сани зчеплення і не вистачає якоїсь обмежувач, ось в.
Але Ке образ, навпаки, я дякую тобі, х, що подивитися, а Ке ви можете пояснити трохи см мені почати??
Се типу обмежувач не вистачає???
привіт s.tuning89,поки ми не.......подивіться на діаграми та осей.також в таблиці ви помітите, що "" з кроком вже в 500 обертів...........що стосується обмежувачі більше ми бачимо ,ми намагаємося робити добре перед "тиском".
дякую і вибач за турботу, але хочу дізнатися
хлопці, типу я зробив таку зміну xo, перш ніж завантажити його на цей раз я хочу бути впевнений, ке піти, і я знайшла пораду від вас
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !