Результати 1-10 з 10
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

перевірка кореляції файл ori/ecu членства

привіт, хлопці у мене питання, на який я шукаю відповідь, може бути, від вас...у мене є друг, який має проблеми з його delta 1.6 mjt 105 л. с. і хотіли б повернути оригінал,автомобіль тепер повинен бути defappata і, можливо, "перепризначений" він теж не впевнений, враховуючи, що у словах його роботи був зроблений від одного...зараз вдалося відновити файл з останнього тільки те, що я вважаю, названий наступним чином D173_053.кричи, я перевірив номери hw і sw на ecu, і результати наступні 0281018173 і 1039s48456... для hw i 3 остаточні цифри ми,для sw немає...тепер мені цікаво, як я можу знати, якщо це дійсно файл цього автомобіля?існує якийсь спосіб?і в разі, якщо він хоче писати і я можу знайти який-небудь труднощі?блок ecu?або максимум, не? додаю файл, якщо ви хотіли б ознайомитися з D173_053.zip забув в авто 105 коней, але остання серія, тобто це вже із змінною геометрією і турбо привід електропневматичний,в принципі, як і 120 л. с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, якщо ви хочете знати, дійсно файл і оригінал зробив резервного блоку управління, і зробити порівняння, так як програма говорить тобі номер HW......

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт всім дякую за допомогу і що стосується програмного забезпечення? Він каже мені, теж? Хоча тепер є на одному відредаговані?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    номер sw, що ви бачите на етикетці блока управління не є справжнім, потрібно прочитати, а потім подивитися, що там всередині.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Дякую Іване, я організую, щоб прочитати те

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    швидше за все, вже атакують tool і робимо даних id, ви повинні дати номер sw, що ви використовуєте, щоб прочитати його.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Іван, я читав вчора ввечері з galletto v54 я порівняв два файла і вони були рівні, але змінених в деяких місцях...я написав і я повинен спробувати це в день...я хотів би рухатися, я файл в базу даних, враховуючи, що не існує, але тепер, під яким номером sw поставити? Джерело повідомило про колишніх або ліжко з tool? Я зробив деякі оновлення програмного забезпечення, я думаю...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    повинен поставити під sw ліжко з вашого інструменту.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    номер sw-це те, що вам від інструменту, з яким ви зверталися, або до межі, якщо "відкрити за допомогою" і т. д. дані, що тобі від останнього, числа sw на корпусі не бачити тобі не по душі абсолютно нічого.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Під номером SW ліжко з tool

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення