Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 64

Обговорення: проблема bootmode edc 17 bmw

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    34

проблема bootmode edc 17 bmw

Всім привіт, у мене bmw 177 к.с. з edc 17 2009, півник клон v.53 я намагаюся зробити повну резервну копію в boot, але нічого, я з даних ебу і коли я кажу йому, read all не йде мені помилку з ебу ідентичні себе ідентифікаційні коди купити в затоку, роблю ті ж дії і все ок, читає і пише відмінно, не можу зрозуміти, чому це відбувається. З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    спробуйте навести напруга живлення ecu на 13v, або використовуй красиві, заряджений акумулятор і подивитися, що вона повинна йти
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    я згоден з explode82 добре струму power, якщо навіть так ні він йде, але на ебу ідентичні працює, викидає те, що не читає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    А напруга живлення ці блоки є дуже вимогливими, як напруга привіт і хорошу роботу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    34
    Спробує? і ви з цим впоратися? знати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    34
    для hftdelta, блок управління, який не читає ? ніж в даний час працює в машині, pi? ви тримати його в грі я не можу зробити, але зробив, і що вже? вони перепризначений, і я таблиці ori-чому? мені не сподобалося, як він йшов, ніхто не міг rifarmi на перепризначення, так як всі мене питали файл орі, і геній, який мені був перепризначений, але мені його ніколи не давав, і я вирішив повернути її золотими bmw, таким чином, щоб зробити резервну копію всієї карти і її можна зробити повторно ще раз, і тут я виявив, що він

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    34
    Citazione Спочатку Написав Santopalermo Visualizza Messaggio
    Спробує? і ви з цим впоратися? знати
    Я неправильно спробує? і ми з цим впоратися? знаючи, як, як ? туди, але не ? хтось із вас і палермо і околиці

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    не буде вставлений протокол tprot до цього часу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Впевнений, tprot до теперішнього часу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Привіт santopalermo мої сумніви, і що, як ви сказали, у вас є ебу одно, і ви можете прочитати її і підключіть його, те, що ви замість того, але. не він сказав, що якщо блок управління має деякі проблеми з машини не виходить, може бути, що його перепризначити орі bmw ви habbiano поставив якийсь блок з допомогою оновлення; мій "buttala" він був у тому сенсі, ironico. я намагався б scodificarla і читати і порівнювати з тим, що ви можете зіставити, щоб побачити, що немає там що-то що блокує запису, або я знайти у підривника і так встаю думки.

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •