Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Обговорення: edc16c39 delta 1.6 mjt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

edc16c39 delta 1.6 mjt

Всім привіт, хлопці, я намагаюся деякий час, намагаючись зрозуміти, як "відобразити" моя delta 1.6 mjt в який файл я не драйвери ecm.Маючи можливість відкрити його тільки в 2d я думав, що я "вивчення мене" до версії програмного забезпечення, який у мене драйвер, а потім "зрозуміти" як покласти руку на мою.Враховуючи, що sovrapponendoli абсолютно різні використовую quest' останній файл, тільки для початку, щоб зрозуміти, як розпізнати різні карти в режимі 2d, і в цьому відношенні у мене є різні сумніви. Я думаю, я зрозумів, що кожна карта передує зупинки,тобто ці 2 криві, які служать в якості легенда про двох осей карту, яка наступним чином.(не так??),перед цим вр є два біта від значення, наприклад, 16000 , 16000, яка повинна вказувати карта 16х16 або, принаймні, я думаю.те, що я не можу зрозуміти і як зрозуміти, що карти не маючи коефіцієнт перетворення.відправлю сьогодні ввечері мій файл і той, з якого я беру інфо на даний момент їх не у мене на цьому комп'ютері. Я сподіваюся, ви schiarirmi деякі ідеї дякую всім, доброго дня!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    хочете пораду?? бути самоучкою..не станете гуру, але хоча б те, що ви робите, і ви зрозумієте, якщо і зроблено добре один досвід!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Lancia Delta 1,6-120 л. з-за обмін aut-0281014750-1037400393_Flash.rarрезервне копіювання bruno_Flash.rar
    перший файл-джерело мого ecu, а інший, називається "бруно backup" ecu мого двоюрідного брата...від цього я шукаю інформацію для своєї, але дуже по-різному,хтось знає, якщо якісь файли, які доступні драйвери, ECM, це більше схоже на мою? зовнішній вид поради і, насамперед вказівки, якщо я йду в правильно!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    привіт карло, а мені ви відповідали, я, розміщуючи файл, з якого я намагаюся "вчитися" моє, бо я не роблю це для "корабель", але ще проблема,я просто хотів би знати, якщо те, що я написав, - це точне або поза маршруту.мені вже порадили звернутися в сервіс форумах, але не для цього я тут

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    я для зіставлення обмін robottizzato і можу сказати, що йде досить добре... бере 160-170 відразу, через деякий час засинає....що мені не буває з мкпп.....я, піклуючись встановити down pipe тому що мене з fap спорожніли, він втрачає чинність право.....

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Здравствуйте, я записана трохи сьогодні карту, і я повинен сказати, що йде вже набагато краще, ніж раніше,я повинен сказати, що я ще "експериментувати", тому що не маючи драйверів, ecm, не абсолютно упевнений, в якому напрямку я рухаюся,крім цього я можу сказати, що видужав, час відгуку на педаль,автомобіль тепер здається, вирватися з-під сидіння, хоча на оборотах від 3000 втрачає багато цієї його briosità, накопичений...що стосується мене, я теж dpf, тільки "злити", але вже з оригіналу робив недалеко до 170, а потім розтягнути до 200 км/год, першу карту, також сприяло збільшенню 210, очевидно, після довгого запуску.Тому я вважаю, що не походить від dpf, але буває і так, "заповнений" трохи більше-для середніх і високих оборотів, щоб уникнути цієї втрати тяги.Просто оновити карту викладу результати, зараз стала красивою, жвавою, незважаючи на вагу автомобіля!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    DPF, але я трохи очистити.низькі....особливо, якщо ви водостічна труба....може бути, випробування, починаючи з load трохи нижче...не.дуже чітко.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    привіт всім, хлопці, я вчуся від часу карту мого автомобіля, але я не міг зрозуміти, як "отримати" iq на карті,не можу зрозуміти, як влізти насправді,я поясню: якщо я буду аналізувати карти, щодо основного вприскування у мене значення в діапазоні від 0 до 1299,чому відповідає це значення? bp в діапазоні від 0 до 4500 (що повинно бути обертів двигуна) і від 500 до 7000 (що я не зрозумів, до чого відносяться,і якщо є iq, як вони перетворилися в мм3 або мг). Інша справа, що я не розумію, і що народжені 5 основних пунктів картах упорскування,а потім першу, другу і ін "п'ятий уприскування" не повинно бути пост-уприскування?якщо порівняти ОРІ з МОД (не на мене) я бачу в цьому змінено...це була помилка, від укладача, або це не пост-ін'єкції, як я думав?Я обертав головою трохи, але не можу знайти рішення, тим більше, коефіцієнти перерахунку для даного ecu.спасибі всім

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Як ніколи я ніколи не отримую відповіді в цій темі? Я був неправий, в чомусь?

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    привіт, хлопці, додаю файл, з яким я їду через пару тижнів, і я повинен сказати, що автомобіль став дійсно весело...має великий пусковий момент вже з 1250 оборотів, а потім натиснути до 2800 3000 оборотів в хвилину, втративши після цього порога...я знаю, що дизель не зробив, щоб повернути, але мені здається, занадто ледачий, вже 3000 g/m, і тому я вносити інші зміни в цю мапу, створюючи ще один, який я наводжу нижче...я повинен сказати, що останній ще не я головку блоку, але я це зроблю у вихідні.Якщо якийсь новачок, як я, щоб зробити якісь випробування разом, щоб дізнатися про це більше, то я буду просто щаслива.Мені не вдалося ще визначити співвідношення між приростами у відсотках даних на карту фактичні і реальні.потім я роблю тести на тести для приходять в ca po.backup my delta_Flash_con_DTC+%%%.rarBACKUP MY DELTA_FLASH_CON_DTC+%%%MOD.rar

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •