Всім привіт, хлопці, я намагаюся деякий час, намагаючись зрозуміти, як "відобразити" моя delta 1.6 mjt в який файл я не драйвери ecm.Маючи можливість відкрити його тільки в 2d я думав, що я "вивчення мене" до версії програмного забезпечення, який у мене драйвер, а потім "зрозуміти" як покласти руку на мою.Враховуючи, що sovrapponendoli абсолютно різні використовую quest' останній файл, тільки для початку, щоб зрозуміти, як розпізнати різні карти в режимі 2d, і в цьому відношенні у мене є різні сумніви. Я думаю, я зрозумів, що кожна карта передує зупинки,тобто ці 2 криві, які служать в якості легенда про двох осей карту, яка наступним чином.(не так??),перед цим вр є два біта від значення, наприклад, 16000 , 16000, яка повинна вказувати карта 16х16 або, принаймні, я думаю.те, що я не можу зрозуміти і як зрозуміти, що карти не маючи коефіцієнт перетворення.відправлю сьогодні ввечері мій файл і той, з якого я беру інфо на даний момент їх не у мене на цьому комп'ютері. Я сподіваюся, ви schiarirmi деякі ідеїдякую всім, доброго дня!