Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89

Проблема BDM Lancia Y 1.3 75cv 51806503

Привіт, хлопці, я заявляю, що не траплялося зі мною, але я даю руку на одного, який заблокував це ecu. Практично в спробуйте написати це Y з Mpps ви посадили управління, який 6F3.Y2/hw03T3454-Y266. Тихо, читання BDM, я запрошую, спробуйте написати з Півня, але ви не в змозі написати більше мікро і Все, даючи різні розміри і повідомлення "помилка читання або файл неправильний розмір" посилає мене вниз резервне копіювання, і насправді файл на Ecu трохи більше. Вам ніколи не зрозуміти цю річ? Є спосіб відновити цей ecu? Дякую всім!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Marelli 6F3 і т. д. вони завжди і в будь-якому випадку..

важливо і не створювати пошкодження відкрити ECU і в процедурі розміщення лотерейних Квитків і так далі.

як ти мені подзвонив друг, який за півдня зробив з 3 ЕКЮ за те, що розташований боляче Schedini в процесі читання..

якщо ви хочете однією рукою починається з розміщення всіх файлів, які ви...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Залежить від того, з яким інструментом він був ліжко і резервного копіювання, що ви...Можуть бути різні розширення файлів...Але, що важливо, вони ж flash???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Як тільки я повернуся до пк місце файли, а ебу ідентичні hw і sw ліжко з півень в bdm і анке він робить з півень в bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Але я скажу зварила стріп і блок управління спілкується, якщо спробуйте, напишіть свої файли записує їх спокійно, мої 0 я я тоді навчався в баг файли ліжками і проблема полягає в мікро, розширення файлу написано на ебу і більше x, то півень не писати, відкривши файл у 2d норм, а титан мені каже k довжина файлу іншої, але біт тільки!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Мені ніколи не сталося що-то в цьому роді. Але мені цікаво зрозуміти, як це могло трапитися, що файл різної довжини незважаючи на те, що ж?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    насправді не сталося, ніколи навіть не мною, за те, що я хочу зрозуміти, MJD знаходиться досить легко, це не проблема, але зрозуміти, що сталося і чому він так зробив, додаю повне читання, файл-ліжко в BDM, рослини і до мене, як раз посилає мені файл розділений місце, але вже тут він розуміє, різної довжини файлу.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав walter_ie Visualizza Messaggio
    насправді не сталося, ніколи навіть не мною, за те, що я хочу зрозуміти, MJD знаходиться досить легко, це не проблема, але зрозуміти, що сталося і чому він так зробив, додаю повне читання, файл-ліжко в BDM, рослини і до мене, як раз посилає мені файл розділений місце, але вже тут він розуміє, різної довжини файлу.
    Здрастуйте, ви бачите, що читання і було зроблено з BDM, CMD, якщо піти і написати з півень не перебуває розмір файлу.......

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав walter_ie Visualizza Messaggio
    Але я не розумію, чому ви робите повне читання, коли ви можете зробити дуже добре 3 окремих файлу Eprom Мікро Флеш? та тому, що саме вони ідентичні...
    Тепер розпаковуємо ставимо на місце і так далі.
    Подивимося, я файл ділиться, що ви..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Перечитуючи свій пост, щоб спробувати зрозуміти, коли у мене був флеш
    "Практично в спробуйте написати це Y з Mpps ви посадили ебу"
    Але вибач, він хотів писати файли з 2,560 Кб з MPPS?
    І Mpps не попередив, що розмір не були compadibbili?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •