Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: Info покупки kess

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    11

Info покупки kess

Привіт всім, я схильний до acquito на HW і SW для rimappature блоків управління, видалення Fap і egr. Мені було запропоновано kess повна копія (Гарантований продавцем, що слід також інших майстерень), також за допомогою програмного забезпечення, вкладення на всі курси, що я повинен робити самостійно різні приклади і докази, з його допомогу в моєму повному розпорядженні. Ви думаєте, більш досвідчені повинні прийняти kess, який працює в різних режимах, або орієнтуватися на інший тип ( півник та ін).
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Залежить від якості dell hw, який продає.
    Як ви просили ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Fronzies Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я схильний до acquito на HW і SW для rimappature блоків управління, видалення Fap і egr. Мені було запропоновано kess повна копія (Гарантований продавцем, що слід також інших майстерень), також за допомогою програмного забезпечення, вкладення на всі курси, що я повинен робити самостійно різні приклади і докази, з його допомогу в моєму повному розпорядженні. Ви думаєте, більш досвідчені повинні прийняти kess, який працює в різних режимах, або орієнтуватися на інший тип ( півник та ін).
    Дякую
    Я не kess я, але мені здається, що працює тільки в послідовний, якщо не помиляюся.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    11
    Привіт, хлопці, мене попросили 400 євро, з kess, ви можете працювати через obd і через bdm, що ви мені порадите?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Привіт, хлопці, мене попросили 400 євро, з kess, ви можете працювати через obd і через bdm, що ви мені порадите?
    У bdm з kess, я впевнений, що не існує робіт....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    У kess тому тільки OBD і Tricore або Boot. Немає BDM або JTAG.
    Обережні, що навколо продають kess v2 = 400€ і те ж, що ви купуєте в китаї в 140€

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    У kess тому тільки OBD і Tricore або Boot. Немає BDM або JTAG.
    Обережні, що навколо продають kess v2 = 400€ і те ж, що ви купуєте в китаї в 140€
    Поясніть мені люб'язно різниця між boot - tricore - jtag і ktag? Я хотів би chiarirmi кілька речей, спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    11
    Спасибі fabiuz, що ви мені порадите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Boot ви використовуєте на ecu, на яких не вдалося виконати читання з послідовного порту, як правило, здійснюється розблокування
    Tricore-це, як правило, використовується на бош EDC17 і ME17 оснащені процесором infineon, використовує, як правило, 1 провід в багажнику, і 1 або 2 резисторів на блоці
    j-tag використовується для читання microcrontrollori як marelli 8df-8f2-8f3 - і denso
    Все дуже узагальненою і в spanne

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Спасибі fabiuz, що ви мені порадите?
    Я вам раджу, що не існує інструменту, який задовольняє всім вимогам, що всі вони мають свої плюси і мінуси.
    Якщо ви хочете comiciare вчитися починається з послідовного інтерфейсу для роботи з бд-порт, щоб потім approfodire різних режимів, блок прийому і знімається з автомобіля.
    Півник V54 або Kess V2 відмінні продукти.
    З півник прибуття, щоб зробити автомобілі до 2011/2012 програмне забезпечення є громіздким для установки і керівництвами, їх треба йти шукати вас в програмі
    З kess надходження в 2013/14 програма дуже проста в установці, що у використанні, заряду керівництва в autormatico

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •