Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 48

Обговорення: Alfa 147 помилка P0091

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702

Alfa 147 помилка P0091

Всім привіт
    У мене є проблема з якою не можу дати дозвіл.
    Я це 147 з січня 2015 роки та в перші місяці не дав йому нудно, все в ебу в тому числі.
    Протягом деякого часу від того, коли я почав входити в світ тюнінгу я почав також зіставити карти неправильні яке, однак, через деякий час мені давали recovery з помилки p0091.
    Я думаю, що це не вважаю карту я все пропустив і змінив карту.
    Сьогодні у мене є карта, безумовно, калібрування зроблено в якості тесту для вивчення на форумі користувач, з якими я співпрацював для різних речей, але проблема повторюється.
    Я подумав, що це сміття в насос, занурений в бак, а потім розбирати і чистити, те, що міг, і це було дійсно брудна, але на око в баку, здається, не було нічого видно.
    Я помітив, що в холод я можу навіть прискорити на 100% без проблем, але в теплий ніс зробіть у recovery і йде, наче sturbinata..
    Якщо б це був насос для перевірки у вас документів, як ви розібрали по частинах, або не знаю, що ще може бути.
    Автомобіль дуже доглянутий і фільтрації дизельного палива, немає тиску, як здається.
    Я сходжу з розуму, щоб зрозуміти, що це таке, що не йде..
    Help!!!!!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Доброго дня, потрібно перевірити тиск в рампі ....

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт друг,
    пробач, але я мотикою на діагноз ..і навіть більше.
    З МНС, ви дивіться з якийсь голос в реальному часі або, що ще треба?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ти, каже, ланцюги, прес-rail, схема/діапазон продуктивності?
    якщо ви уважно відстежує тиск об'єктивна, що ефект через діагностику і подивитися, якщо ви дуже відрізняється в позитивну або негативну..якщо в останньому випадку, тобто є більш низькою, ніж карта вимагає у вас є проблеми на насос високого тиску або на regoltaore або на инжекторах, що "завантажити" надто....перевірте це останні, а також від діагнозу корекції, які, якщо вони на 25% +/- у строки, встановлені в екю або більше 5mm3 корекції в iq з розгляду..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви можете спробувати повернути карту, щоб побачити, якщо є різниця на те, що я говорив раніше..
    у будь-якому випадку, то, перш ніж мене звинувачувати в склад, а не інший контролює тиск електричного насоса в cineplexes низького тиску, якщо низьке, іноді я розумію, що це з'єднання з кулькою рослин всередині, що було на фільтр дизельного палива ви збираєтеся та легко знизити тиск тільки на високих оборотах з великими запитами дизельного палива, у той час як, якщо контролюєш прес мінімуму все було в нормі..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Спасибі манро
    Вже пробував з карти, а не від цієї помилки, тільки з кроком робить та гарячої вище 3000giri.
    Вже поміняв насос високого тиску з другої рукою, але працює (був на альфа-перша серія, яка була зіставлена, і це було чудово) я думаю, не проблема..я думаю..
    Мій друг відірвав труб вище фільтра, і побачив, що паливо не надходить, отже, він робить це лише в умовах цієї проблеми.
    Зроблю діагностику і дам вам знати.
    Дякую

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Помилка, мені здається, це було :
    P0091 "тиск палива (регулятор входу насоса високого тиску)тиск дуже низький"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ти не можеш від'єднати трубки, і подивитися, якщо кинути нафта, ці речі ви робите з метод і інструмент, ви повинні поставити манометр і подивитися, добре низького тиску, високої бачиш діагноз, і вам рекомендую також перевірити тиск у повернення масла, ще одна річ, не знаю, чому, але якщо ти підняв дуже тиск в рампі, спробуйте повернути це.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ти не можеш від'єднати трубки, і подивитися, якщо кинути нафта, ці речі ви робите з методи та інструменти.
    Повністю згоден, але не будучи корабля, принаймні, я бачив, що приходить дизельного палива.
    Легко перевірити, тиск і бачу на мнс, якщо я калі.
    Спасибі, хлопці

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Я знайшов обговорення з тією ж проблемою на мій і на сайтах альфа-багато (якщо не всі) мали цю проблему..
    http://www.professionalchiptuning.ne...ighlight=p0091
    Я думаю, що насос високого тиску є причиною зміни вартості, як моя нога sx..
    Я дам вам знати, як тільки кладу руки з мнс, і ми сподіваємося, що ми не ті..
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •