Результати 1-5 з 5
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56

бош edc 17 bmw 120 177cv.antituning роз'яснення

добрий день,
    є новини, щоб читати і писати дані ecu через obd з допомогою інструментів, не кричи?
    в даний час ця модель вийшла в 2007 році..

у мене є кілька питань:
    якщо я читаю в boot mode з гало (або ще) не кричи, і довелося вносити зміни на карту,я повинен підключити всі 'атрибути' кожен раз, коли в boot?

роз'яснення: я читав через obd з півень не кричи, але не пише. і це, безумовно, antituning?
    anituning тільки означає, що неможливо написати або змушує писати, а потім piantarsi?

якби не antituning будь інтерфейс через послідовний порт було б прочитати і так моє і кидали, або тільки і виключно в boot?

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Цю тему вже була відповідь на інші посади
    http://www.professionalchiptuning.ne...ne-vt1836.html
    Ви повинні використовувати "пошук" на сайті, на скільки там корисної інформації для своєї справи
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    раджу тобі підключити всі в boot mode .. докладніше а тим часом у вас є повна резервна копія у разі, ви можете мати проблеми pinatere екю
    потім зробіть тест на читання і запис у бд ,
    у будь-якому випадку я ці автомобілі я завжди зроблені в boot .., якщо автомобіль був кілька разів у bmw, швидше за все, буде antituning ..
    крім того, від того, що з півня, v50 .. може бути, з v54 або kess v2 можна мити в бд

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Цю тему вже була відповідь на інші посади
    http://www.professionalchiptuning.ne...ne-vt1836.html
    Ви повинні використовувати "пошук" на сайті, на скільки там корисної інформації для своєї справи
    робить це повідомлення в двигун...замість того, щоб відкрити кожен раз, коли обговорення нових, можливо, все одно витратьте на себе працю використовувати функцію "пошук" насамперед, у противному випадку сайт наповнюється tread всі рівні, і ми тут, щоб писати одне і те ж до безкінечності..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав scican25 Visualizza Messaggio
    раджу тобі підключити всі в boot mode .. докладніше а тим часом у вас є повна резервна копія у разі, ви можете мати проблеми pinatere екю
    потім зробіть тест на читання і запис у бд ,
    у будь-якому випадку я ці автомобілі я завжди зроблені в boot .., якщо автомобіль був кілька разів у bmw, швидше за все, буде antituning ..
    крім того, від того, що з півня, v50 .. може бути, з v54 або kess v2 можна мити в бд
    мова dell' antituning дійсний тільки для автомобілів Audi і Vw, BMW, якщо вони народжуються без Antituning залишаться так

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •