Результати 1-9 з 9
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23

Збагачення при прискоренні Bosch EDC16U31 Golf V 105л.з bkc

Всім привіт. Допоможіть, будь ласка, зрозуміти речі, це збагачення при прискоренні edc16u31 (7 карт)? як ви modiffica і за якою логікою? спасибі. я сподіваюся, що ваш-сельера-відповідь golf5ori.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    ECM я думаю, що ви називаєте "Збагачення при розгоні" карти педаль. Однак, оскільки я новачок, я не знаю, що сказати вам, який з 7 карт, необхідно змінити (може бути, що вони всі 7 робити), і логіка залежить від результатів, які ви хочете отримати. Наприклад, якщо я хочу надати 80mm3 дизельного палива в режимі максимальної потужності я йду, щоб подивитися карту, що перетворює пару в кількості від ін'єкційних і сказати, що для досягнення мети 80 мм3 таблиця, покажіть мені крутний момент 380 нм, а потім редагувати карту педаль таким чином, що режим максимальної потужності з 100% тиску педалі запитуваний крутний момент перевищує значення 380 Нм.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Дякую за відповідь. Ніщо тоді. краще не торкатися до цієї точки. Я сподіваюся, що деякі хороші душі мені знати, сказати більше...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    змініть все,вони залежать від різних факторів, типу температури,атмосферного тиску і побачив, що ми говоримо про vw редакція

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    змініть все,вони залежать від різних факторів, типу температури,атмосферного тиску і побачив, що ми говоримо про vw редакція
    З задоволенням. Але я не знаю, як. У tabelare карту і ненормальним. У найвищій точці і в 100 load l і 0 обертів. 0 load навпаки, негативні значення або 0, навіть до 5000 оборотів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав nolaru Visualizza Messaggio
    З задоволенням. Але я не знаю, як. У tabelare карту і ненормальним. У найвищій точці і в 100 load l і 0 обертів. 0 load навпаки, негативні значення або 0, навіть до 5000 оборотів.
    Від'ємні значення не торкатися до нього, я думаю, служать для cut-off випуску. Щоб почати редагувати тільки частина внизу праворуч таблиці. Спробуйте карту розумієте відмінності порівняно з орі і звідти почне обробки у відповідності з вашими вимогами. Тим часом візьміть ознайомтеся з sw перепризначення. На початку вам потрібно зробити, крок за кроком, щоб зрозуміти, що ви торкнулися і як реагує машина. Діагностика в реальному часі для оцінки даних. Ви повинні бути хороший тестер, якщо ви хочете дізнатися, поодинці. І то добре читаєте форум, знайдете багато понять, корисних.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Спасибі Errecinque. То ви кажете, що збільшити, як правило, завжди від 50% load і 1500 об insu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Точне.....потім, для обробки, якщо вам потрібен відповідь більш оперативно газу за весь час. Головне, що ви зробите за допомогою електронних таблиць excel, за формулами, що знаходитеся на форумі, мінімум розрахунків, між тим, що перейти вимагати від педалі та інші карти, які враховують значення iq і нм, як написано в пості вище. На жаль, я знаю краще c8-c39 групи mjet fiat, але карта, яку зробив непомітно йде завжди обчислюється логічно і не збільшується випадково.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Знаю добре, що ебу. Карти педаль змініть все, використовуються всі від ecu. Зміна особистого, я на моїх машинах, наприклад, я залишаю педаль трохи м'яка, але якщо вам подобається більш яскравий правити від 1500 на останні 2-3 стовпців. Якщо хочеш детальніше питай. Я зробив також карти з форсунок і турбіни, плюс для цього ecu.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •