Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89

Lancia Phedra 2.2 128cv Проблема шпигун після програмування.

Привіт, хлопці, сьогодні я написав Lancia Phedra 2006 року 2.2 128cv, я зробив вже кілька і у мене ніколи не було проблем, але це після запису мене горить трикутник і на бортовому комп'ютері виходить "несправності системи управління двигуном". Я думаю, що неправильно щось і тоді, мабуть, перепишу в грі. Приводити в рух і відразу ж знову спалахує лампа!! Я намагаюся, щоб видалити з діагностики, але нічого не йде. Вам ніколи не зрозуміти цю річ? Хто-небудь знає, що може бути успіх? Автомобіль добре і продуктивність не обмежені, так що я не думаю, що блок ecu, але індикатор фіксує!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт, але на діагностиці що помилка у вас?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Привіт, спасибі за відповідь, однак я вирішив. У разі, якщо з'ясувати, кого ще ми знаємо, що в діагнозі, принаймні, з Delphi, не приносить ніякої DTC. Я відключив акумулятор на півгодини, і помилка зникла. Я вважаю, що шпигун був заподіяно програмування. Однак тепер і "ок". Якщо вам трапиться, я рекомендую від'єднати акумулятор, півгодини і ви на місці!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    112
    у вас написано з ке інструментів або клон

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Хлопці, на деякі блоки управління, а також у читанні з файлу пам'яті eprom часто йде в блок, рішення, вийміть акумулятор, та й ладно, я рекомендую резервного блоку управління, але є проблеми........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Я написав з галло-клон, однак кажуть, що навіть з допомогою інструментів офіцерів, сталося.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    зроблено з kess орі не проблема....це буде, можливо, "проблеми" та "теорія" наш друг todos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Чесно кажучи я вже кілька як Phedra, Peugeot, і це перший раз, коли мені трапляється цю проблему. Також тому, що автомобіль і йде, він просто горить, так що не думаю, що це справжній "блок"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    ви пробували відключити акумулятор?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Кодування форсунок і ОК?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •