Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

Перша карта випробування

Привіт, хлопці, після прочитання обговорення, що стосуються обмежувач тиску в рампі на 1.3 mjt 70 коней, 1460 бар, я зацікавився і хотів би спробувати зробити "карту", що я саме ця межа піднято...я хочу уточнити, що моя перша карта (в кінцевому підсумку, безумовно, в розділі анекдоти, хехех) зроблено не було калькулятор в руки за різних причин,по-перше, не знаю ще досить,я не міг зрозуміти, наприклад, наскільки відповідає дійсно "точка" або більше, ніж зміна на різних картах, і в основному мене цікавило перевірити цей обмежувач 1460 бар...там же пояснюється те, що "я думаю" що зробив, і що я насправді зрозумів...по-перше, файл був marelli MJD 6JF.P3 з HW01B і SW 1064-P348, в якому я зробив замовлення : immo off разів,виключення egr вручну, я поставив обмежувач тиску в рампі, яке знаходиться за адресою 06748E, привівши його значення в десяткове значення 775 (у відповідності з формулою перетворення 775 x 2 = 1550 - 100 = 1450 бар) до 850 (які повинні відповідати 1600 бар),потім я редагував різні карти доступні в ecm. Я дав йому кроком до rail максимум 100 балів, які я, здається, зрозумів, на відповідність 100 бар (поправте мене, якщо я помиляюся), я збільшила карту під назвою "обмежувач крутного моменту 2" для максимальних 150 місце (я не розумію, але насправді, що це означає), а для "обмежувач крутного моменту 3", я дав 200 балів (і тут я не знаю, що вони збігаються...).
    Я написав файл на ecu "протестувати" і я зрозумів, різниці із змінами, але в мене не було, принаймні, до цих пір жоден автомобіль доступний для тестування. Додаю тепер файл кричи, а то від мене продукт.резервне копіювання mjt muletto_Mic.rarMICRO_test1.rar

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я забув,я не торкнувся карту "уприскування parzializzato (1)", тому що, наскільки я зрозумів, це карта часу уприскування і не знаю, як рухатися.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, ніхто не, що ви дасте мені вказівки, як я просувається? З-за цих свят у мене не було ще в розпорядженні Автомобіль, на якому протестувати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    привіт
    це небагато, що не дотик, ці ecu, я повинен rinfrescarmi мить пам'ять
    тим часом вам додаю карту, що я і зробив якийсь час назад мій друг, має ті ж номери hw і sw вашої
    я зробив на початку, при бажанні, можна підправити ще трохи, але вже працює досить добре
    спробуйте studiarti це, і якщо ви хочете, ви можете також завантажити на машину
    точка P-rail t inj.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Я на ці часи уприскування.торкатися ніколи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    Citazione Спочатку Написав andrea80 Visualizza Messaggio
    Я на ці часи уприскування.торкатися ніколи.
    що ти зміниш, а?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Час... Rail...і інші карти з драйвера...

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Citazione Спочатку Написав andrea80 Visualizza Messaggio
    Час... Rail...і інші карти з драйвера...
    вибачте, але я не зрозумів,час їх стосується чи ні?або є ще "" поза часу уприскування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Я говорив досягнень....час в ці карти є ті, що ecm називається "уприскування parzializzato"

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •