Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28

Очищення форсунок бензин в аптеці без узд, можна?

Як випливає з назви, цікаво, якщо, у відповідності з вашим досвідом ? можливість очищення інжекторів бензинових двигунів (Bosch Audi) до стійки без використання додаткового обладнання ультразвукової. Потім без будь-яких добавок в бензин, одяг схожі. В мережі є відео чищення форсунок школі, зроблені з правильним тиском (як правило, 3-4 бар) і спеціальних рідин, не розбавлені і через пристрій відкривання і закривання контролюється вручну під час всього процесу чищення.
    Може працювати щось такого роду у фактичній незручністю, що виник в результаті втрачений час і т.д. і т.п.? Я дякую тих, хто мав досвід, силу повернути з цього приводу.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Провінція Комо
    Повідомлення
    8
    Я можу повернути мій особистий досвід це відео, знайдене в інтернеті:
    вставте форсунку з боку розпилювача у шприц (правильного розміру) на стороні поршня (раніше видалені)так, що o-ring особа ущільнення, з боку дами, зазвичай, вводить голку вставте носик балончик зі спрей-розчинник для очищення адекватним, і після цього? включити інжектор вручну за допомогою вимикача (я використовував періодично стрілки) і одночасно приводить в дію спрей чином, що потік проходить через форсунку в зворотному напрямку.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Ви теж бачив відео. Але скільки вольт ви використовували, щоб включити інжектор?
    Процес спрацювало ? марна трата часу, по-вашому?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    хлопці, не витрачайте занадто багато часу з псевдо прибирання зроби сам.....
    робота, f? туристичне ультразвукової не може зробити ніхто...
    інакше що б придумали зробити???
    крім того ? єдиний інструмент, який дозволяє бачити "до і після".....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Провінція Комо
    Повідомлення
    8
    Citazione Спочатку Написав TTMsport Visualizza Messaggio
    Ви теж бачив відео. Але скільки вольт ви використовували, щоб включити інжектор?
    Процес спрацювало ? марна трата часу, по-вашому?
    Форсунки традиційних працюють в 12Volt

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Звичайно, я згоден, ніхто не сумнівається в тому, наскільки тобі сказав, що ставиться. Очевидно, не ? все мати обладнання (дорого), необхідні. Залишаючи в стороні аспект економічної доцільності чи ні, цікаво (для тих, хто хоче зробити його будинку) якщо, проте, приносить поліпшення, перш ніж взяти форсунки від pompistan (що, однак, мені здається, питання, 25-30 євро на форсунки) от і все.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Провінція Комо
    Повідомлення
    8
    хлопці, не витрачайте занадто багато часу з псевдо прибирання зроби сам.....
    В угоди, але ми повинні розрізняти очищення, яка здійснюється у ванну, ультразвукової з докази того, що проводиться на стенді з частотою приводу, які відтворюють різні обертів двигуна і бюретки градуйовані, які дозволяють виділити відмінності відстані між форсунками.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Скубі Visualizza Messaggio
    Форсунки традиційних працюють в 12Volt
    маленьку замітку скубі..ви знаєте краще за мене, що форсунки працюють в duty cycle потім дати йому 12в-значить дати йому 100% duty cycle....якщо ви тримаєте його занадто довго, то напруга пу? попрощатися інжектора....

Citazione Спочатку Написав TTMsport Visualizza Messaggio
    Звичайно, я згоден, ніхто не сумнівається в тому, наскільки тобі сказав, що ставиться. Очевидно, не ? все мати обладнання (дорого), необхідні. Залишаючи в стороні аспект економічної доцільності чи ні, цікаво (для тих, хто хоче зробити його будинку) якщо, проте, приносить поліпшення, перш ніж взяти форсунки від pompistan (що, однак, мені здається, питання, 25-30 євро на форсунки) от і все.
    за те, що ? мій досвід, я можу сказати, що за екскурсійне узд, всі інші просто "paliativi" і пу? стверджують, сказав: "хто більше? витрачає менше витрачає".... не s? якщо ? ясно...

Citazione Спочатку Написав Скубі Visualizza Messaggio
    В угоди, але ми повинні розрізняти очищення, яка здійснюється у ванну, ультразвукової з докази того, що проводиться на стенді з частотою приводу, які відтворюють різні обертів двигуна і бюретки градуйовані, які дозволяють виділити відмінності відстані між форсунками.
    точно насправді я accenavo на до і після прямо, чому? з туристичне si pu? побачити, перш ніж чистити інжектор у якому стані st? потім, коли чистий буде пу? бачити результат і все...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-10-2013 до 20:56
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Провінція Комо
    Повідомлення
    8
    Безумовно, робота в школі ? краще, однак, також те, self made, що вирішує, спочатку пост був знати, якщо існують альтернативні методи, які працюють, і з мого досвіду, це те, що я дозволив.
    Це завжди розрізняти, на який тип двигуна ви працюєте, і іноді є ситуації, де витрати на випробування до школи не варто, щоб значення середовища.
    Сказавши це я закінчую свій intevento з цього питання.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    точно насправді я accenavo на до і після прямо, чому? з туристичне si pu? побачити, перш ніж чистити інжектор у якому стані st? потім, коли чистий буде пу? бачити результат і все...
    і це саме те, що ви повинні зробити, що стосується напруги є форсунки, які також йдуть в 3в насправді на випробувальні стенди ce перемикач передач, щоб перевірити його просто мультиметр в ом і подивитися опір (і так спробуйте інжектор), якщо навколо вас 14-15 му і 12 в, якщо 5-6 ом і 3в.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •