Результати 1-6 з 6

Обговорення: Alfa mito 155cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

Alfa mito 155cv

Привіт всім, хлопці, вам місце на інший мій питання: від днів мені спало міф 155 газована вода з brc, на практиці автомобіль приблизно в 500 км спалахує контрольна лампа двигуна, і я, як помилка, значення лямбда-зондів для схуднення для схуднення; я приніс автомобіль до BRC і мені сказали, що більш, як вони змащені не можуть зробити, і що проблема для них, залежить від зносу цих лямбда-вирази, які повинні бути замінені....клієнт стверджує, що він замість установки імплантату, і тільки близько 15000km.....ви думаєте, було б можливим видалення датчиків карту і спробувати встановити навуглерожування з stechio і wide band?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дивіться в діагнозі trim адаптації палива на короткий і довгий період...звичайно ж бензин
    вони працюють на відсоток палива та інформують ecu, щоб додати або видалити бензин, щоб завжди поважати навуглерожування в карту...навуглерожування stft повинен стояти на мінімум і на часткових навантаженнях близько +/-5% і ltft близько +/-1%..якщо ж цього не ви повинні почати бачити спочатку датчик витрати повітря, ніби, якщо все в порядку проходить контроль всього навколо труби, щоб знайти який-небудь витоку повітря, якщо навіть тут, і все на місці, перевіряти тиск палива, може бути, що регулятор тиску, так пішов і працює трохи худий, отже, ecu намагається відгодувати, але 'lincremento знаходиться за межами його досяжності (trim мають максимум 25%, втручання в позитивний і негативний),
    для ясності:
    stft=short time fuel trim= trim палива в короткий період
    ltft= long time fuel trim= trim палива протягом тривалого періоду
    удачі..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    дякую за поради....річ у тому, що автомобіль, на бензин, це добре, не мінімальні проблеми....це тільки на газ, що тягне за помилка....і я бачив своїми очима, що насправді карту з brc більше не може йти....потім створюється помилка параметрів лямбды в ебу....
    я хотів би в цей момент керувати всім вручну, видаляючи зонди і подивитися, як він себе веде, щоб зрозуміти, якщо насправді 155cv не перетравлює добре gpl....побачив, що на 120cv проблеми з системою серії або після покупки не є....
    В brc встановлений для автомобілів, турбо дизель об'єм двигуна до 3500 до 6 циліндрів, так що це не питання розміру імплантату....

справа в тому, що я хотів би зрозуміти, якщо ще з gpl і це автомобілізації були подібні проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Встановлення BRC є хороший продукт, мають єдиний недолік, що іноді l форсунки брудняться, можуть створити ці проблеми! Якщо на бензин не у вас проблеми, перш за все, вам необхідно перевірити, прес-скрапленого газу, який повинен стояти близько 1,4 бар з двигуна на холостому ходу,то в той час завжди в русі на gpl спробуйте зняти iltubicino депресії на редукторі і подивитися, якщо від легких їх всі атаки трубки виходить газ, якщо так і було, - це внутрішня мембрана маршрут, нарешті, проходить до форсунок я їх раз відключіть їх їжі, прямі, періодично я їх тікати в той час як спрей для знежирення гальм,їх rimonti і спробуйте. Звичайно, буде нагода перевірити фільтри gpl, так і на трубопровід і форсунки, які під клапан є, і свічки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Тут ви повинні розуміти, якщо ви хочете вирішити проблему або обійти з Dtc off .
    Людина вище скромний у словах
    але перевершує в дії.
    Конфуцій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не та, що має сопла GPL маленькі?
    або так само труби занадто довгі?
    тиск зрідженого газу на редуктор занадто низько?

цього я бачив приготовлені і сирі з установок, змонтованих так, щоб..

навіть Opel Corsa, який збирає swirl поставили сопел, за swirl!!
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •