Результати 1-5 з 5

Обговорення: Vas pc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184

Vas pc

Всім привіт,я не знаю, скільки з вас знають цей діагноз, тому що для мене і кращий діагноз для групи vw.Тут я хочу поділитися посиланням для версії v19.01 в російську.Повинен спочатку встановити англійську версію, дотримуючись інструкції, після чого застосувати виправлення російська.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    І як він функціонує ? як vag або vcds?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    1
    Привіт всім, я новий на форумі! Питання: чому посилання в цій темі не для скачування? Каже мені, що я не міг би мати повноваження, які, тим не менш, я приєднався вже кілька днів і лише сьогодні вранці я отримав l'***** говорив мені, що мій аккаунт був активований В будь-якому випадку, я VAS 19.01.01 англійською мовою, і я хотів би перевести його на російську, для цього я звернув увагу на цю тему: хто може мені допомогти зрозуміти, як це зробити, і, можливо, відновити файли, необхідні для перекладу?
    Заздалегідь дякуємо за вашу допомогу!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    який тип інтерфейсу можна використовувати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ви не можете завантажити їх, просто доля, що ви не повідомлення, необхідні для завантаження вкладень, ці привілеї. Якщо ви активні на форумі, ви можете досягти порогу, необхідного для завантаження вкладень.
    Однак я хотів запитати, це досить надійно? Досі вам створив проблеми?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •