Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Обговорення: ECM Titanium

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    29

ECM Titanium

ECM Titanium пу? бути використаний для відключення EGR DPF? Заздалегідь спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    ECM Titanium ? програмне забезпечення, як інший для читання і редагування карт. Якщо ви знаєте, де можна змінити? зробити все це!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Програмного забезпечення ? інструмент не розум лежить в l оператора приймати правильні рішення в залежності від логіки роботи ecu старий учитель мене вчив, що якщо ви не розумієте, як це працює, ви не можете виправити або змінити виконання ж
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    моя порада, зробіть курс для зіставлення, ви зрозумієте, як використовувати програмне забезпечення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Привіт Pierchip як вже? сказав, це програмне забезпечення потрібно, щоб відкрити карти, прочитувати, і потім редагувати їх, так якщо ви знаєте, що потрібно робити на карті, ви можете робити все, в тому числі іммо на деякі альтернативи, якщо ви не знаєте адреси, редагувати їх, ви завжди можете скопіювати з карти gi? Змінено, забезпечуються так як програмне забезпечення одно, що потрібно змінити.
    Привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    29
    Мені, чи знаєте ви вказати який-небудь альтернатива, наприклад, ECM Titanium?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Winols ? одним з відомих програм? ? р? pi? складним у використанні і має декілька "водій" в пі? чим Титан. Інший може бути Map3D що? я ніколи не використовував.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    13
    Програмне забезпечення з настройками gi? готових Map3D і ******* на додаток до ECM, принаймні, за те, що є мої знання. WinOLS ? найкраще, якщо ви знаєте, що використовувати damos. Без реклами? якщо вам це може бути корисно, розробили нове програмне забезпечення під назвою PowerTuner в Росії на основі WinOLS і *******. Від визнання криві, але без імені посилання на карту. На сайті їх я бачив, що вони демо. За те, що я, наприклад, не має нічого нового, але є деякі нові знання ніколи не завадить. Якщо адміністратор вважає за доцільне відкрити новий пост, я готовий внести свій внесок. Хороша робота для всіх.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    перенести обговорення в розділ підходить для решти нас цікавить не робити рекламу програмного забезпечення conoscuti.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    Citazione Спочатку Написав Creative Visualizza Messaggio
    Програмне забезпечення з настройками gi? готових Map3D і ******* на додаток до ECM, принаймні, за те, що є мої знання. WinOLS ? найкраще, якщо ви знаєте, що використовувати damos. Без реклами? якщо вам це може бути корисно, розробили нове програмне забезпечення під назвою PowerTuner в Росії на основі WinOLS і *******. Від визнання криві, але без імені посилання на карту. На сайті їх я бачив, що вони демо. За те, що я, наприклад, не має нічого нового, але є деякі нові знання ніколи не завадить. Якщо адміністратор вважає за доцільне відкрити новий пост, я готовий внести свій внесок. Хороша робота для всіх.
    розпізнавання кривих, але без імені, він вже робить? winols, насправді при відкритті файлу ви побачите, що ви від карти потенційних, за його словами,

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •