ECM Titanium пу? бути використаний для відключення EGR DPF? Заздалегідь спасибі.
ECM Titanium пу? бути використаний для відключення EGR DPF? Заздалегідь спасибі.
ECM Titanium ? програмне забезпечення, як інший для читання і редагування карт. Якщо ви знаєте, де можна змінити? зробити все це!
Програмного забезпечення ? інструмент не розум лежить в l оператора приймати правильні рішення в залежності від логіки роботи ecu старий учитель мене вчив, що якщо ви не розумієте, як це працює, ви не можете виправити або змінити виконання ж
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
моя порада, зробіть курс для зіставлення, ви зрозумієте, як використовувати програмне забезпечення.
Привіт Pierchip як вже? сказав, це програмне забезпечення потрібно, щоб відкрити карти, прочитувати, і потім редагувати їх, так якщо ви знаєте, що потрібно робити на карті, ви можете робити все, в тому числі іммо на деякі альтернативи, якщо ви не знаєте адреси, редагувати їх, ви завжди можете скопіювати з карти gi? Змінено, забезпечуються так як програмне забезпечення одно, що потрібно змінити.
Привіт.
Мені, чи знаєте ви вказати який-небудь альтернатива, наприклад, ECM Titanium?
Winols ? одним з відомих програм? ? р? pi? складним у використанні і має декілька "водій" в пі? чим Титан. Інший може бути Map3D що? я ніколи не використовував.
Програмне забезпечення з настройками gi? готових Map3D і ******* на додаток до ECM, принаймні, за те, що є мої знання. WinOLS ? найкраще, якщо ви знаєте, що використовувати damos. Без реклами? якщо вам це може бути корисно, розробили нове програмне забезпечення під назвою PowerTuner в Росії на основі WinOLS і *******. Від визнання криві, але без імені посилання на карту. На сайті їх я бачив, що вони демо. За те, що я, наприклад, не має нічого нового, але є деякі нові знання ніколи не завадить. Якщо адміністратор вважає за доцільне відкрити новий пост, я готовий внести свій внесок. Хороша робота для всіх.
перенести обговорення в розділ підходить для решти нас цікавить не робити рекламу програмного забезпечення conoscuti.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]