Привіт, мене звуть Ангел, і я завжди був, коли я в пам'яті ентузіастів двигунів усіх типів. Я роблю механічні роботи на автомобілі родини з перших років отроцтва, починаючи з корекції дрібних дефектів в кожухи комплектуючі переривника-розподільника запалювання і фази, carburazioni, прибирання і обслуговування, аж до речей, добре найскладніші. Нещодавно я мав експериментував в тому, щоб виключити з картка на egr, але автомобілі, 147 jtdm 16v 150cv купив його другою рукою, і, як зазвичай, я виявив, що хотіти мене влаштувати самотужки, так прочитані кілька речей, я вибрав для придбання кабель maps і vag kkl для діагностики і вони не в роботі. Таким чином, я почав трохи спостерігати різні карти ще оригінальні в моїй машині, і я поєднав мої знання механіки та електроніки, що стосуються датчики і виконавчі пристрої різних, щоб зрозуміти, без багато зусиль, таблиці, 3d, числові значення, і 2d, і тому сьогодні, у найближчі кілька місяців, я думаю, бути в змозі змусити мене карта в повній безпеці. Приємно бути на цьому форумі, щоб обмінятися моїм (невеликим поки) досвідом з тими, хто ще більше фахівців, але і самих початківців, вітаю усіх, хто прочитає це повідомлення і адміністратори, приємного перебування!![]()