Доброго ранку,
тоді я уявляю, відображення зроблено ще давно, від укладачів машина, на питання мій браво jtd 105.
я хотів би зрозуміти вас, якщо карта зроблена добре чи ні, я додаю карту орі і мод, і скажу вам, що на мою думку не в тому, щоб правильно зрозуміти, якщо я, розуміючи, що те, що я вчуся!
тобто список того, що мені погано на це відображення.
-обмежувач тиску в рампі залишилася оригінальною.
-карту тиску в рампі була збільшена і перевищує значення, обмежувач press(і на мою думку, це може призвести до блокування та/або запалення індикатор двигуна) і був змінений, на мій погляд, погано з збільшені значення трохи без логіки
-карту уприскування parzializzata була збільшена лише на max навантаження і збільшується по мені позачергово
-карти parzializzate map 1 і 2 були зроблені по-різному, і збільшується, як мені здається, зроблені деякі випадково
на map2 є збільшення при низькому навантаженні на середніх обертах двигуна понад 30, що на мій погляд, це марно і може зробити машина scattosa.
до речі, за водієм є також кроком, що, однак, не знаю, що вони є.
це те, що я бачив тепер я даю вам слово, і давайте подивимося, якщо я, розуміючи, що щось або якщо там я зрозумів, нічого![]()