Результати 1-4 з 4

Обговорення: ford fiesta 1.4 16v siemens 210

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    падуя
    Повідомлення
    28

ford fiesta 1.4 16v siemens 210

привіт всім, у мене для рук fiesta 1.4 16v lpg 2010 року, оскільки автомобіль має проблеми водорозбору, особливо в parzializzati,strattonamenti і seghettamenti,я помітив, що виявляється мене дуже худий, я думаю, безумовно, для вирішення євро-5 ,газ ще гірше, блок управління brc, встановлена на моделі custom, тому я не можу увійти і змінити що-небудь,тільки з оновлень "ford", автомобіль протягом кількох днів слід налаштувати,то я думаю, для autoadattamento повертається в свою чергу стехиометрической всевишнього,,я думав, потім торкніться час вприскування можна було зробити на моєму шляху,ви знаєте, мені, ecm, що виправлення я повинен зробити, для перевірки лямбды?тоді до роботи на газі ви думаєте, дасть мені проблеми?у дні скачати файл в послідовний gall v54 клон, якщо хтось має досвід, я довіряю, то це послідовний без bdm?
    заздалегідь спасибі, хто може мені допомогти,,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    здравствуйте, я мені вид цих автомобілів, і я можу гарантувати, що щось можна зробити...грати з лямбда вже вирішує проблему...потім, якщо ви можете керувати добре benza, відповідно, доробіть трохи дозування на снд, а потім видаліть ці докучливі strattoni, що на 2000 оборотів і навіть більше, у піднявся під сильним навантаженням....
    шкода, що я раніше не включений в завантаження, в іншому випадку postavi файл і studiavamo добре разом....щось мені вдалося знайти...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    падуя
    Повідомлення
    28
    Завдяки ducati 83 ,мені підтвердіть мої ідеї,я тобі дуже вдячний,шкода не можу показати у себе на руці, я була б велика допомога,просто не можу запхати згоден з клієнта там грає навколо, і ви підкажіть, як іде,може бути, може бути корисною для інших,так я йду, щоб відгодувати на parzialito і подивимося, що виходить, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я не дуже впевнений, тому що треба ecu lpg має свою карту, і я не думаю, що змінивши бензин вирішує питання про стехиометрической снд

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •