Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 46
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27

експерименти з півник.

Добрий день всім, я б хотів ваша думка :я тільки що купив galletto v54 з дімою і schedini, я вже зв'язався з admin для отримання інформації про майбутні курси, які будуть проходити, але під час очікування я хотів почати робити якийсь експеримент (я поясню )я знайшов десь блок f stilo 1.9 jtd 110 лз , по-вашому, я можу почати до стійки, щоб зробити якийсь експеримент, і межа спробувати те ж саме встановити на автомобіль дорівнює?(тоді б машина свинка мого брата ) проблема буде іммобілайзера, вірно? Що був закодований з ключовим середовища, до якої він належав, не читати інше. ..... заздалегідь спасибі за відповіді ......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    на школі ви можете почати практикуватися відкрити її і підключити її до півнику, щоб прочитати і написати її
    для того щоб встановити на автомобіль, одно ви повинні перевірити, принаймні, якщо кількість обладнання відповідає, краще, якщо це збігається також кількість програмного забезпечення
    якщо вони рівні, все повністю сумісно, а саме, як ви говорите, не буде працювати через іммобілайзера
    таким чином, ви scodificarla з якоюсь програмка, спеціально, що означає читання файлу, щоб його обробити і переписати його,
    якщо ж збігається тільки кількість обладнання, ви повинні зрозуміти, що кількість програмного забезпечення, складання автомобілів, брата твого, і написати йому той же файл на вашому ecu випробування, завжди scodificato

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Ок, спасибі 1000 сьогодні ввечері, якщо я приходжу додому рано, контролю, scodificarla не буде легко, яких ніколи раніше не робив, але я уточню , дякую за відповідь і хорошого дня �

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    вам я б порекомендував шукати, принаймні edc16 бачив, що вже edc15 вони працюють дійсно мало

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    26
    вибачте, якщо я втручання.... в очікуванні півник.
    У чому різниця підключення BDM або БД?
    обмеження в БД? треба, щоб змусити зняти блок управління і підключити BDM до школи?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    в принципі, через obd не можете прочитати всі модулі пам'яті ecu, а в школі (не сказав, BDM, це залежить від моделі ебу) чи можете ви зробити повну резервну копію
    так що якщо вам пощастило заблокувати на запис з бд, принаймні, ви можете взяти його на стійці
    крім того, деякі моделі ecu останні мають різні блоки і обмеження, бд, потім погоджується, або іноді ви зобов'язані їх до школи

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    26
    ок, спасибі spegazione

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Ви праві, Метью, проте, тепер я віддаю перевагу почати з тим, в якості альтернативи я міг би спробувати на c 2 і моя дружина, ми б навіть мого класу c, але я волію знати , щоб уникнути залишитися ходьби �дякую за поради, сподіваюся, хороші вихідні для усіх....я буду інформувати вас, як тільки я можу почати робити якийсь експеримент!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    26
    є й керівництво, півник?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав dariscad Visualizza Messaggio
    є й керівництво, півник?
    яке керівництво ви хочете? те, що вам потрібно, це все, що в папці fgtech в c:

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •